11

Čia mažiesiems užimti įrengti atskiri žaidimų kampeliai, tad tokioje vietoje mažai tikėtina, kad vaikai greit ims nuobodžiauti ir prašytis lauk, kol dar nė nebūsite spėję suvalgyti savo porcijos. 
Reikia paminėti, kad į šį sostinės kavinių sąrašą nėra įtrauktos dažniausiai tėvų vieni kitiems rekomenduojamos šeimoms draugiškos kavinės. Pirmoji nepageidavo būti paminėta tokiame kontekste, nors prasidėjus terasų sezonui vaikų čia laukia visas kiemelis su smagiomis laipynėmis ir kitomis atrakcijomis. Taip pat tėvai iki šiol kaip vieną mėgstamiausių vietų mini „Vapiano“, tačiau ši kavinė jau kuris laikas išsikėlusi nauju adresu ir dėl vietos trūkumo atskiro vaikų žaidimo kampelio yra atsisakiusi. Dar viena populiari vieta, jau nebeturinti smagaus vaikų kampelio – Vilniaus centre įsikūrusi „Pinavija“. Vaikus traukianti žaidimų erdvė šioje kavinėje būdavo toks pat svarbus objektas, kaip ir siūlomi švieži pyragaičiai.
„Didelė dalis mūsų klientų yra šeimos su vaikais ir mes kiekvieną dieną iki šiol sulaukiame klausimo, ar dar turime žaidimų kampelį. Deja, panaikinome vaikų erdvę, kai susidūrėme su visą pasaulį apėmusia pandemija ir su ja susijusiais ribojimais, taisyklėmis bei rekomendacijomis. Vaikams žaisti žaidimų kampelyje, kol tėveliai mėgaujasi kava ir desertu, tapo nesaugu. Taigi įvertinome sveikatos ir saugumo klausimą“, – papasakojo kavinės atstovė ir pažadėjo, kad situacijai pagerėjus žaidimų kampelį ketinama atnaujinti.
Delfi Šeima dalijasi dažniausiai tėvų vieni kitiems minimų sostinės kavinių, kuriose laukiami ir patys mažiausieji, sąrašu.

11
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją