Šiemet pageidavau, kad kalendorius būtų paprastas ir neapkrautų svetainės. Pasirinkau ant sienos klijuojamą kalendorių.

Popieriaus gamyba. Norėjau, kad popierius būtų išskirtinis, todėl pasendinau jį kava (galima tai daryti ir arbata – tuomet bus mažiau ryškus).

M. Juodeškienės advento kalendorius

Vokelių formatas nemažas – A5 arba 14,8x21cm. Į tokį voką lengvai tilptų ne tik laiškas, bet ir kokia nors miela smulkmenėlė.

Ant kiekvieno voko dienų skaičius piešiau pati, bet jeigu nėra noro, laiko ar įkvėpimo, o gal tiesiog norite, kad jūsų kalendorius atrodytų tvarkingiau – skaičiukus atsispausdinkite. Taip pat ir su vokų papuošimais – galima juos piešti, klijuoti arba visai nenaudoti jokių papuošimų.

M. Juodeškienės advento kalendorius

Didžiausia intriga ir klausimas – ką sudėjau į kalendoriaus vidų? Bet tai kol kas yra maža paslaptis, kurią planuoju atskleisti „Teptlept“ sekėjams visą gruodžio mėnesį.

Pasakysiu tik tai, kad kiekvienos šeimos advento kalendoriaus turinys turėtų būti vis kitoks, atspindintis konkrečios šeimos vertybes.

M. Juodeškienės advento kalendorius

Linkiu ramaus, šilto advento kiekvieniems namams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją