Šiandien pasidalinsiu keliomis idėjų, kaip namų sąlygomis, be didelių investicijų ir įgūdžių pasigaminti Helovino dekoracijų namuose. Taip pat papasakosiu apie vaikų kūrybą Helovinui.

VORAI IR KITI PADARAI iš juodo popieriaus. Klijuoti vorus galite ant bet kokio paviršiaus – langų, sienų, veidrodžių ar plytelių). Vaizdas bus geresnis, jeigu sukursite didesnį kontrastą, t.y. paviršius bus baltas (šviesus).

ŽIBINTAI iš senų stiklainių. Kiekvienuose namuose galima rasti stiklainių. Padekoruokite stiklainius su plastilinu ar panašia medžiaga, nudažykite (mano dar nesulaukė dažų laiko). Stiklainio viduje uždekite žvakę – bus jauku ir įdomu.

RAGANOS SKRYBĖLĖ iš storo popieriaus tiks ne tik namų dekorui, bet ir kaip puikus aksesuaras Helovino vakarėliui. Viskas, ko reikia, tai – popierius, klijai ir dešimt minučių.

Su mažyliais galite pasidaryti šaunius MOLIŪGŲ ANTSPAUDUS iš paprasto obuolio pusės. Galima nupiešti skirtingus veidukus ir pritaikyti šį darbelį mokant apie emocijas.

Nežinau, kodėl, bet aš su Helovinu sieju vorus (manau, dėl to, kad jų siaubingai bijau). Tačiau yra vorų, kurie net man patinka – vorai iš popieriaus. Šiems pasigaminti reikės: popieriaus, lipnios juostos, dažų ir visokiausių priedų (labai gerai, jeigu turite karštų klijų šautuvą).

Galų gale, kai namai papuošti, o užduotėlės atliktos – galite siausti...

Linkiu visiems šiurpaus, bet be galo linksmo Helovino!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)