Biuro ir HORECA baldų gamybos „Ergolain“ įmonių grupės ekspertai įrengė ką tik duris atvėrusio didžiausio išparduotuvių centro Šiaurės Europoje „Vilnius Outlet“ bendrąsias erdves. Ypatingas dėmesys buvo skirtas vaikų laisvalaikio erdvei, kurioje mažieji smalsuoliai gali tyrinėti paslaptingą kosmosą, skelbiama atsiųstame pranešime.

Trečiajame prekybos centro aukšte įkurdintoje žaidimų aikštelėje vaikai galės dūkti dviejuose UFO nameliuose, panašiuose į kosmoso gyventojų buveines. Ant šešių kojų stovintis didysis namelis turi kopėtėles, kuriomis patogu užsikabaroti ir įlipti vidun, o vėliau nučiuožti žemyn.

Mažesnysis namelis skirtas patiems mažiausiems pramogautojams, kuriems dar nesinori karstytis, bet labiau mėgsta ramiai žaisti kosminėje aplinkoje. Abiejuose nameliuose vaikai ras minkštų kubų, iš kurių galima statyti bokštus, kosminius laivus ar kitokius svajonių statinius.

Vaikų laisvalaikio erdvė „Vilnius Outlet“

„Ergolain“ ekspertai išpildė projekto architekto viziją – sukūrė patogų tėvų ir vaiko kambarį. Į jaukią, šviesią, debesėliais puoštą patalpą tėvai galės patogiai įvažiuoti su vežimėliais, pašildyti vaikams maistą, pervystyti kūdikius ant erdvių vystymo stalų, atsikvėpti, prisėdę ant minkštų baldų. Mažuosius pamaitinti ar užmigdyti galima šiame kambaryje įrengtose privačiose patalpose, atskirtomis užuolaidomis. Beje, šio kambario sienoje yra integruotas stalas maitinimui ir kėdutės vaikams.

Daugiau jaukumo

Praktika rodo, jeigu po apsilankymo prekybos centre klientas liko pozityviai nusiteikęs, yra didelė tikimybė, kad jis vėl ten sugrįš. Pandemija išugdė ne tik didesnį atidumą savo ir aplinkinių sveikatai, bet ir įpratino prie namų jaukumo bei patogumo. Prekybos centrų tendencijos rodo, kad klientams patinka asmeninę erdvę primenantys interjero sprendimai, kuriantys jaukią, komfortišką, bendrauti skatinančią aplinką.

Vaikų laisvalaikio erdvė „Vilnius Outlet“

Dizaineriai bendrųjų erdvių interjero jaukumui sukurti panaudojo 12 minkštasuolių, 19 šviestuvų, 160 trikampių suoliukų, 9 km medienos tašelių. Įdomu tai, kad beveik kiekviename balde įrengtos specialios vietos augalams, taigi laiką leidžiant prekybos centre klientai galės jaustis tarsi vaikštinėtų žaliosiose erdvėse. O atostogų nuotaiką primins dvi įrengtos terasos, kuriose lankytojai galės patogiai išsitiesti ant stilingų medinių gultų.

„Interjere vyrauja švelnios formos ir užapvalinti baldų kampai. Pagaminome trikampius suolus užapvalintais kampais ir atsikartojančios formos vazonus augalams. Pirmajame aukšte aptakios žvaigždės formos pasisėdėjimo erdvė, kurios viduryje auga medžiai, gali būti transformuojama į sceną“, – įdiegtus sprendimus vardija „Ergolain“ projektų vadovė Agnė Igarytė.

Vaikų laisvalaikio erdvė „Vilnius Outlet“

Monika Drigotienė, „Ergolain“ plėtros vadovė, sako, kad bendrąsias erdves stengtasi įrengti taip, kad lankytojai, leisdami laiką prekybos centre nepavargtų, o atsipalaiduotų ir mėgautųsi laisvalaikiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)