Tai nuotaikinga ir šmaikšti istorija apie drąsią mergaitę, jos meilę gyvūnams ir atsakingą elgesį su jais. Pagrindinė veikėja Betė turi potencialo tapti smagiu vaikų knygų personažu. Žaismingos ir šmaikščios iliustracijos papildo knygos turinį ir lavina vaikų estetinį skonį.

Mama sako, kad Betė kaip iš dangaus nukritusi, nenustygsta vietoje, prisigalvoja keisčiausių dalykų, nuolat įsivelia į juokingus ir net pavojingus nuotykius.

Šiandien Betė švenčia septintąjį gimtadienį. Tai galėtų būti geriausia diena, bet... ji ne tik negauna išsvajoto šuniuko, bet ją dar ir užsipuola kaimynė, o mama galiausiai atšaukia šventinius pietus.

Gimtadienį išgelbėja dovana, pati oru atskridusi pas Betę. Ir tai ne šiaip sau dovana, o į didelę bėdą pakliuvusi dovana, kuriai labai reikia pagalbos! Betė niekada nenukabina nosies ir sukuria labai slaptą ir suktą planą...

Tai pirma iš koto verčiančios serijos apie išradingąją padūkėlę Betę dalis. Pasiruoškite, Betė tikrai taps gera jūsų drauge!

Auditorija: 6–9 metų vaikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)