Moters atrasta gudrybė bus garantas, kad niekada nepraleisite svarbaus skambučio ar žinutės.

Lauren, kurios vartotojo vardas „TikTok“ platformoje – @laurenjd25, tai pavadino „mamos gudrybe, kuri pravers“.

Videoklipe 25 m. moteris pademonstravo, kaip savo „iPhone“ kontaktų nustatymų skiltyje padaryti taip, kad net nustačius begarsį režimą, tam tikrų žmonių skambučiai ar žinutės būtų su garsu.

Moteris aiškino: „Nueikite į kontaktus, susiraskite reikiamą kontaktą. Paspauskite „redaguoti“, tada priskirkite norimą kontaktą prie „nepaprastųjų atvejų kontaktų“ (angl. „emergency contacts“). Lygiai tą patį nustatymą pritaikykite žinutėms. Ir, nors jūsų telefone bus įjungtas begarsis režimas, nustatytų kontaktų skambučiai arba žinutės atkeliaus su garsu. Pakanka vienos–dviejų sekundžių funkcijai nustatyti, ir būsite ramūs, kad reikiamą skambutį visada išgirsite.“


Moters išpublikuotas videoklipas jau sulaukė daugiau nei 14 700 paspaudimų „patinka“ ir beveik 200 dėkingų lankytojų komentarų.

Daugelis dalinosi šiuo klipu su draugais, giminaičiais ir ragino pasidaryti šį nustatymą savo telefonuose.

Viena vartotoja rašė: „Tai tikras išsigelbėjimas. Nustatysiu tėčio skambučiams.“

Kitas rašė bičiuliui: „Nustatysiu tavo kontaktui, nes mano telefone nuolat įjungtas begarsis režimas.“

Trečias džiaugėsi: „Kaip sumanu!“

Viena moteris siūlė į išskirtinių kontaktų sąrašą įtraukti mokytojos telefoną, kad visada girdėtų, jei skambintų iš mokyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)