„Maksas ir maksimonstrai“

Pagal vieną garsiausių visų laikų vaikiškų knygų – Maurice'o Sendako „Kur gyvena pabaisos“ – sukurtas fantastinis nuotykių filmas pasakoja istoriją apie Maksą, nepaklusnų berniuką, kuris netikėtai iš savo miegamojo atsiduria keistoje vietoje su dar keistesniais jos gyventojais. Netrukus Maksas su jais susidraugauja, o šie paskelbia jį savo karaliumi. Vis dėlto berniuką nenumaldomai ima traukti grįžti į savo tikruosius namus.

„Meškiukas Padingtonas“

Iš tolimosios Peru į Angliją patekęs meškiukas Padingtonas netrunka susipažinti su viena anglų šeima, kuri sutinka jį priglausti. Nors šis meškinas puikiai išauklėtas ir be galo mandagus, naujajai šeimai prikrečia įvairių išdaigų ir visų jų gyvenimą apsiverčia aukštyn kojomis. Kai Padingtonui pradeda grėsti pavojus, jam į pagalbą taip pat atskuba naujoji šeima. Puiki žinia, jei šis filmas sužavės ir jus – nieko nelaukdami galite jungtis ir antrąją šio filmo dalį.

„Džumandži“

Nors yra ir nauja šio filmo versija, mes siūlome įsijungti originalą, pasirodžiusį dar 1995 m. Filmas kupinas įspūdingiausių nuotykių, todėl garantuos linksmybes visai šeimai. Kai du jaunuoliai randa stebuklingą stalo žaidimą, jie atveria duris į naują pasaulį, kupiną netikėčiausių išbandymų (įskaitant ir Robiną Williamsą, kuris dešimtmečius buvo įstrigęs žaidimo viduje) ir pavojų, kuriuos galima sustabdyti tik baigus žaidimą.

„Vaiduoklių medžiotojai“

Jei ir jus užplūdo nostalgija – siūlome tęsti. 1984 metais sukurta komedija su Billu Murray'umi, Danu Aykroydu ir Sigourney Weaver sužavėjo kino mylėtojus visame pasaulyje ir tapo tikra žanro klasika. Keturi bebaimiai vaiduoklių medžiotojai vaduoja miestą nuo užplūdusių vaiduoklių ir tampa tikrai herojais.

„Adamsų šeimynėlė“

Tikriausiai šios šeimynėlės pristatinėti tikrai niekam nereikia. Adamsų šeima džiaugiasi, kai staiga vėl pasirodo dingęs Gomezo brolis Festeris. Iki tol, kol Mirtišė supras, kad kažkas negerai. Siaubingi nuotykiai, keisčiausios neįprastos šeimos tradicijos privers jus juoktis iki ašarų.

„Koko“

„Oskaru“ apdovanotas filmas pasakoja apie Migelį, siekiantį tapti garsiu muzikantu, nepaisant to, kad šeimoje muzika uždrausta. Per daugybę nelaimingų įvykių jis atsiduria Mirusiųjų pasaulyje, kur susitinka su įdomiais personažais ir sužino apie paslaptingą savo šeimos praeitį.

„Siela“

Džo Gardneris – muzikos mokytojas, beprotiškai mylintis soul muziką, o jo didžioji svajonė – groti scenoje su kitais muzikantais. Vieną dieną jis pagaliau sulaukia neįtikėtinos sėkmės – vieno džiazo klubo muzikantai pakviečia jį groti kartu. Nesitverdamas savame kailyje Džo skuba per miestą ir patenka į nelaimingą kitapusinį pasaulį. Džo turės rimtai pasistengti, kad vėl galėtų sugrįžti į žemę ir pagaliau įgyvendintų didžiausią savo svajonę.

„Šaunusis ponas Lapinas“

Ponas Lapinas su savo šeimyna ir draugiškais kaimynais – Barsuku, Kiškiu ir Žebenkštimi gyvena po medžiais apaugusia kalva, visai šalia trijų fermerių ūkių. Vienas ūkininkas augina vištas, kitas – kalakutus, o trečiasis – visko po truputį, tad kaimynams alkis negresia. Tačiau ūkininkai netrunka išsiaiškinti vagišius, o Lapinas tampa pagrindiniu jų taikiniu.

„Vajana“

Visų pirma, reikia pasakyti, kad tai – tiesiog nuostabaus muzikinio takelio animacinis filmas. Jo istorija jus nukels tiesiai į Polineziją. Narsi mergaitė Vajana leidžiasi į kelionę, kad išgelbėtų savo salą. Susipažinus su pusdieviu Maui drauge jiedu patiria ne vieną išbandymą.

„Ledo šalis“

Tai vienas populiariausių pastarojo dešimtmečio animacinių filmų, tačiau kad ir kiek kartų bebūtumėte jį žiūrėję, visada smagu šią sniegu padengtą istoriją išgyventi ir vėl. O nuostabi muzika nepaleis jau nuo pirmųjų filmo sekundžių. Tarp fjordų įsikūrusios Arandelės princesė Elza turi slaptų galių ir visai to nenorėdama panardina savo kraštą į amžiną žiemą. Išsigandusi to, ką padarė, Elza pasitraukia į kalnus, ir jos ieškoti leidžiasi bebaimė jaunesnioji sesuo Ana. Smagūs nuotykiai ir įtemptas siužetas prie ekrano prikaustys ne tik mažuosius. O jei ši juosta sužavės ir jus, galėsite pažiūrėti ir antrąją filmo dalį, kurioje jau pamiltų veikėjų lauks dar daugiau nuotykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)