Jokia paslaptis, kad vaikų auginimas neatsiejamas nuo tam tikro chaoso ir netvarkos.

Kai kurie tėvai šventai tiki, kad didžiausią netvarkos keliamą galvos skausmą tenka kęsti tada, kai vaikai dar maži, nes būtent tokio amžiaus jie visur drabsto maistą, vaškinėmis kreidelėmis (ar netgi mamos lūpdažiu) išpaišo kambarių sienas, be to, ir patys kone nuolatos atrodo kuo nors išsipurvinę.

Vis dėlto kartais tenka pripažinti, kad vaikams paūgėjus – įžengus į paauglystę – dėl netvarkos kylančios problemos niekur nedingsta, o atvirkščiai – tik dar labiau išauga.

Tuo gavo įsitikinti viena paauglį sūnų auginanti amerikietė – Leksingtone, Kentukio valstijoje, gyvenanti Amanda Nighbert, rašoma „Mirror“ publikacijoje.

Mitybos specialistės amatu besiverčianti moteris nutarė supažindinti plačiąją visuomenę su vaizdeliu, kuris ją pasitiko atstūmus sūnaus lovą.

Socialiniame tinkle „TikTok“ A. Nighbert paviešino vaizdo įrašą, kuriame nufilmuotas sūnaus po lova ilgą laiką slėptas „gėris“.

Vaizdo įrašą moteris papildė antrašte „Kada paskutinį kartą domėjotės tvarka po paauglio vaiko lova?“

A. Nighbert nusifilmavo, kaip žiobteli ištikta šoko žvelgdama į palovy riogsančią krūvą šiukšlių.


Didžiąją aptikto turinio dalį sudarė tuščios traškučių pakuotės, saldainių popierėliai, panaudotos vienkartinės lėkštės, vienkartiniai maišeliai, sulūžę rašikliai ir tušti buteliai.

Po kurio laiko su iškalbingu vaizdeliu supažindinami dar du šeimos nariai. Jie, lygiai kaip ir motina, netenka amo.

Vaizdo įrašo pabaigoje suteikiama proga pažvelgti į siužeto herojų – paauglį sūnų, kuopiantį savas šiukšles – iš pagrindų likviduojantį ką tik regėto jovalo pėdsakus.

A. Nighbert įkeltas vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 17 mln. peržiūrų ir daugiau nei milijoną įvertinimų „Patinka“.

Tūkstančiai internautų jį komentavo, reikšdami sukilusias reakcijas.

„Reikia nuoširdžiai pasidžiaugti, kad dėl viso šito neįsiveisė vabalų ar dar ko nors“, – parašė vienas „TikTok“ naudotojas.

„O, Viešpatie!“ – tesugebėjo pakomentuoti kitas.

„Mano mama tikrai mane užmuštų, jei mano kambaryje būtų kas nors panašaus“, – samprotavo trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)