Viskas priklauso nuo vaiko turimų kognityvinių ir fizinių gebėjimų. Taigi, užuot bandę per vaikus įgyvendinti neišsipildžiusias savo svajones, pabandykite išsiaiškinti, kasi jūsų atžalai arčiausiai širdies. Jeigu tai padaryti atrodo nelengva, galbūt kiek padėtų vaiko zodiako ženklo nulemti polinkiai?

Avinas

Mažieji Avinai tiesiog sutverti vadovauti ir būti lyderiais. Jie iš kitų vaikų išsiskiria greitu mąstymu ir spontaniškumu, o šia būdo savybe gali pasigirti tik mažuma mažamečių. Ar mokykloje, ar namuose – Avinai visur nustatinėja savas taisykles ir prisiima sprendimų priėmimo atsakomybę. Aplinkiniams belieka paklusti.

Jautis

Mažieji Jaučiai – itin užsispyrusios asmenybės. Vos tik nukreipia mintis konkrečia kryptimi, jų sustabdyti nebegali niekas. Nors kai kas galėtų juos kritikuoti kaip itin užsispyrusius, iš tikrųjų toks atsidavimas gyvenime padeda pasiekti neįtikėtinų dalykų.

Dvyniai

Kalbant apie Dvynius, svarbiausia aštrus protas ir kūrybiškumas. Mažieji Dvyniai ne tik puikūs pašnekovai, bet ir išsiskiria tikru problemų sprendimo talentu. Be to, nuo mažų dienų itin mėgsta svajoti ir kurti ateities vizijas. O juk viskas prasideda nuo svajonės, tiesa?

Vėžys

Vėžiai labai supratingi ir empatiški nuo pat mažų dienų. Geba instinktyviai pasakyti, kai žmogus laimingas, sutrikęs ar dėl kažko nerimauja. Be to, Vėžiai per labai trumpą laiką itin taikliai pajunta ir įvertina kitą žmogų – nuo kiaurai verčiančio jo žvilgsnio nepasislėps niekas.

Liūtas

Liūtai – išskirtiniai lyderiai, gimę valdyti pasaulį. Tai stiprios, dominuojančios asmenybės, kurioms nėra nieko neįmanomo. Be to, tai labai supratingi žmonės, niekada nesmerksiantys kito dėl jo trūkumų, tačiau visada padrąsinsiantys ieškoti jų sprendimo būdo. Ar gi ne toks turėtų būti tikras lyderis?

Mergelė

Kad ir kokie kritiški aplinkiniams bebūtų Mergelės ženklo atstovai, kritiškiausi jie sau, o tai padeda siekiant tobulytės. Nuo mažų dienų Mergelės itin kruopščios ir darbščios. Nuo akademinių reikalų iki sporto pasiekimų – tenkina tik pergalė ir niekas kitas.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo vaikai itin kantrūs ir ramūs. Jie žino, kaip pasiekti norimą tikslą, ir tai užtikrintai daro, neleisdami niekam išmušti jų iš vėžių. Jie tokie santūrūs ir profesionalūs, kad jiems tiesiog neįmanoma pasakyti „ne“. Savo ramumu ir užtikrintumu kiekviename žingsnyje jie taip pakeri aplinkinius, kad jie paprasčiausiai neturi kito pasirinkimo – tik sutikti su jų siūlymais.

Skorpionas

Mažieji Skorpionai dėl mėgstamų dalykų tiesiog pameta galvą. Tikslui susikaupia taip stipriai, kad kol jis nepasiektas, niekam neleis jiems trukdyti. Šio ženklo vaikai tiesiog sutverti varžytis ir konkuruoti. Ir, žinoma, laimėti.

Šaulys

Mažiesiems Šauliams svarbiau, kad tikslo siekimas būtų įdomus ir smagus. Tai laisvos sielos, negalinčios pakęsti monotonijos, o iš gyvenimo norinčios tik ryškių spalvų, stiprių kvapų ir netradicinių skonių.

Ožiaragis

Mažieji Ožiaragiai ne pagal amžių brandūs. Jie praktiški, realistiški ir įžvalgūs, jokiais būdais nenori gaišti laiko menkniekiams. Jeigu tektų juos apibūdinti vienu žodžiu, tas būdvardis būtų „praktiški“.

Vandenis

Mažieji Vandeniai garsėja kūrybiškumu ir gebėjimu keistis bei keisti. Jie labai pastabūs ir geba į savo veiklą įtraukti visus aplinkinius, o įkvėpimo šaltiniu gali tapti bet kas. Be to, moka už save pakovoti, todėl yra labai savarankiški.

Žuvys

Mažosios Žuvys – nuostabios asmenybės, kurioms labai rūpi aplinkinių gerovė. Prigimtinis rūpestingumas juos paverčia mėgstamais ir mylimais. Kitus jie tiesiog paperka savo draugiškumu. Dažniausiai Žuvys vaikystėje labai paklusnios ir ramios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)