„Sportas yra veikla, kuria labiausiai mėgstu užsiimti, kai turiu laisvo laiko. Deja, jaučiuosi kaltas, kad dėl šio hobio daug mažiau dėmesio skiriu žmonai ir dviem mudviejų vaikams. Todėl tiesiog nesakau, kaip dažnai treniruojuosi, ypač kai išvykstu į komandiruotę. Per vaizdo pokalbius, kai tenka pasakoti, ką veikiau per dieną, net neužsimenu, kad lankiausi sporto klube. Žmona gali pasportuoti ne daugiau kaip kartą per savaitę, kadangi visada turi rūpintis vaikais, o kai aš išvykstu, laiko treniruotėms jai lieka dar mažiau. Dėl to jaučiu siaubingą kaltę ir, užuot sakęs, kaip jaučiuosi, aš stengiuosi nuduoti, kad komandiruočių tiesiog nekenčiu“, – prisipažino 28-erių Calvinas.

„Nesakau, kiek pinigų išleidžiu naudodamasi kredito kortele. Turiu nuosavą kredito kortelę, kuria dažniausiai naudojuosi pirkdama drabužius sau ir vaikams. Jei vyras sužinotų, kokias sumas išleidžiu, be jokio abejo pareikštų, kad išlaidauju, elgiuosi neatsakingai“, – papasakojo trisdešimtmetė Ashley.

„Niekada neprasitariu vyrui, ką suplanuoju. Kartais ir vėliau pamirštu apie tai užsiminti. Tik paskutinę akimirką pranešu, kad netikėtai esame kur nors pakviesti, todėl privalome vykti“, – nurodė 25-erių Cherie.

„Tai tikriausiai siaubinga, tačiau prašau manęs neteisti. Aš negaliu pakęsti savo anytos. Vyras žino, kad geriausia mano drauge jo motušė niekada netaps, bet jis nė neįtaria, kokių baisių dalykų esu apie ją prikalbėjusi. Mėgindama bent kiek save pateisinti, turiu paminėti, kad ji išties neįtikėtina savanaudė. Visų mano draugių akyse dėl mano pasakojimų anyta tapo tikru pajuokos objektu. Norėčiau pakeisti savo požiūrį į ją, bet abejoju, ar tai įmanoma“, – sakė 26-erių Jaclyn.

„Esu labai patenkinta savo ir vyro intymiais santykiais. Kas kas, o jis puikiausiai žino, kaip privesti mane iki orgazmo. Vis dėlto kartais man kyla noras pasimasturbuoti, nesvarbu, ar jis išvykęs, ar yra namie. Jei sužinotų, kaip dažnai pati sau suteikiu malonumą, manytų, jog nesugeba manęs patenkinti, tačiau šie du dalykai nėra kaip nors susiję, todėl jam nieko ir nesakau“, – prisipažino 32-ejų Kristen.

„Slepiu nuo žmonos mėgstamiausius savo marškinėlius. Jeigu ji juos surastų, tiesiog pasisavintų ir nebeatiduotų. O man tie marškinėliai labai patinka – jei tik galiu, būtinai juos apsivelku. Deja, žmona užsimanytų juos paversti savo miego drabužiu. Negelbėtų netgi jei pasakyčiau, kad man tai nepatinka. Taigi, laikau tuos marškinėlius paslėpęs pačioje stalčiaus apačioje“, – prasitarė 31-ų Loganas.

„Mano žmona šiuo metu – motinystės atostogose. Puikiai žinau, kad visą dieną ji yra užsiėmusi, rūpinasi vaikais ir laukia, kol sugrįšiu iš darbo ir perimsiu vaikų priežiūrą, kad ji galėtų bent kelias valandas skirti sau. Deja, kartais man reikia šiek tiek atsipūsti po sunkios darbo dienos: jaučiu, kad negalėsiu staigiai pereiti prie tėtušio režimo. Todėl namo grįžtu ne iš karto – prieš tai dar pasivaikščioju po parką arba darbą baigiu anksčiau, kad spėčiau su draugu išlenkti po bokalą. Tiktai tada atsirandu namie, o savo vėlavimą aiškinu eismo spūstimis“, – prisipažino 34-erių Brettas.

„Nesudėtingos procedūros, tokios kaip botulino toksino injekcijos, pilvo plastika ar dar kas nors, po ko nebūtina ilga reabilitacija, mano vyrui visada lieka paslaptimi“, – nurodė moteris, vardu Heer, ir dar paaiškino, kad taip ji geba išlaikyti puikią išvaizdą, neatskleisdama sutuoktiniui savo žavesio paslapčių.

„Žmona tikrai sveikai maitinasi ir nori, kad aš taip pat vartočiau sveikus produktus. Jinai yra iš tų žmonių, kurie nepripažįsta greitmaisčio. Aš šitokių dalykų šiaip jau nesureikšminu, tačiau elgiuosi taip, kaip nori ji. Vis dėlto kartais man užeina noras sutriaukšti maišą bulvių traškučių, todėl aš jų nusiperku ir valgau slapčiomis automobilyje“, – papasakojo 29-erių Matthew.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)