Gamtininkas parašęs jau daugiau nei 80 knygų! Jis rašo ne tik pažintines knygas, bet ir nuostabias pasakas vaikams. Už savo kūrinius pelnė Vaikų literatūros premiją. Kitos puikios jo knygos vaikams: „Pažinkime Lietuvos gyvūnus“, „Šuniuko metai kaime“, „Sniego žmogelių žiema“.

Naujausia autoriaus knyga supažindina su daugiau kaip 90 dažniausiai sutinkamų Lietuvos paukščių. Šalia aprašymų – gausu puikių autoriaus nuotraukų, o kiekvieno paukščio apibūdinimą lydi QR kodas, kurį nuskaitę išmaniuoju įrenginiu išgirsite paukščio giesmę.

„Apie paukščius rašau ne šiaip sau – juos labiausiai myliu, jie man gražiausia gyvosios gamtos dalis“, – šiais žodžiais knygą pradeda gamtininkas S. Paltanavičius, kurio šilti pasakojimai apie gamtą visada įtraukia ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius.

Ši knyga – nepaprasta kelionė po Lietuvos vandenis, miškus, pievas ir žmonių gyvenvietes, kur kartu su autoriumi gėrėsitės gražuoliais skrajūnais, išmoksite juos pažinti ir sužinosite visokiausių įdomybių. Kaip skirstomi paukščiai? Kiek galėtų sverti pilkasis garnys? Kuris skrajūnas niekada nenusileidžia ant žemės ir kodėl?

Auditorija: vaikams nuo 7 metų ir suaugusiesiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)