Štai šešios Zodiako ženklų kombinacijos, sudarančios geriausias tėvų poras.

Avinas ir Dvyniai

Dėl žaismingo Avino požiūrio į tėvystę ir Dvynių sugebėjimo kalbėtis su savo vaikais kaip tikram ekspertui ši Zodiako ženklų pora sudaro puikiausią tėvų duetą. Bendromis jėgomis jie kelia vaiko dvasią ir padeda jam siekti savo svajonių.

Vėžys ir Žuvys

Tiek Vėžiai, tiek Žuvys yra itin dvasingos sielos ir vaikų gerovę iškelia aukščiau visko. Abu šie ženklai iš prigimties yra labai instinktyvūs, todėl labai gerai pajaučia vaikų poreikius ir visuomet stengiasi užtikrinti jiems viską, kas geriausia.

Jautis ir Svarstyklės

Jaučiai ir Svarstyklės mėgsta pusiausvyrą ir stabilumą. Nors abu šie Zodiako ženklai būna ištikimi, Svarstyklėms dar būdinga tai, kad jų žodžiai kitiems žmonėms skamba labai įtikinančiai. Taigi šie ženklai sugeba pakloti tvirtus pamatus savo vaikų ateičiai.

Mergelė ir Ožiaragis

Patys praktiškiausi Zodiako ženklai – Mergelė ir Ožiaragis – garsėja savo griežtu ir racionaliu požiūriu į tėvystę. Vedami tobulumo ir meistriškumo idėjų, šie ženklai padeda savo vaikams užkariauti sėkmės viršūnes.

Liūtas ir Šaulys

Liūtai ir Šauliai sudaro tą kombinaciją, kuri padeda atsiskleisti nuotykinei ir smalsiajai savo vaikų pusei. Šie ženklai mėgsta eksperimentuoti ir trokšta išbandyti visas pasaulio įdomybes, taigi tokį patį smalsumą jie ugdo ir savo vaikams. Tai galiausiai padeda jiems patirti daug nepamirštamų įspūdžių.

Skorpionas ir Vandenis

Šie Zodiako ženklai yra tikros priešybės, bet jie gali papildyti vienas kitą, ypač tėvystės sferoje. Jei Skorpionai dega aistra ir tiki, kad vaikus reikia vesti didingų dalykų link, tai Vandeniai suteikia savo vaikams erdvės ir laisvės praktikuoti tai, ką jie yra išmokę. Taigi šių ženklų požiūris į tėvystę yra skirtingas, bet ten, kur vienam iš jų kažko trūksta, užpildo kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)