Apie garsius Lietuvos žmones žinome daug – iš žiniasklaidoje pateikiamų straipsnių, televizijos laidų, socialinių tinklų ar pačių žvaigždžių pasakojamų savo gyvenimo istorijų. Tačiau retai kada turime galimybę pamatyti tuos žmones kitomis – mamos – akimis.

Naujoje Delfi TV laidoje „Jos vardas MAMA“ išvysite žinomų žmonių mamas ir jų gyvenimo istorijas, iš laidos herojėmis tapusių mamų lūpų išgirsite didžiajai auditorijai iki šiol nepasakotus prisiminimus apie jų vaikus – vaikystės ir paauglystės metus, krėstas išdaigas ir pasiekimus.

„Jos vardas Mama“ – tai gyvenimiškų pokalbių laida su žinomų žmonių mamomis. Visiems įdomūs žinomų žmonių gyvenimai ir kasdienės jų veiklos, tačiau dar įdomiau yra visa tai pamatyti žinomo žmogaus mamos akimis, juk būtent mama yra visa ko pradžia. Laidos vedėja Eglė Jackaitė kalbins jautrias, nuoširdžias ir mylinčias mamas, o žiūrovai galės sužinoti tai, ko iki šiol dar neteko išgirsti“, – apie netrukus pasirodysiančią laidą pasakoja jos prodiuserė Liveta Tarleckytė.

Laidą „Jos vardas MAMA“ Delfi TV kanale žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 21:30 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)