Iš namų dirbantys tėvai pažįsta tą jausmą, kai vaikai pertraukia jų darbą, tačiau įsivaizduokite, kad tai įvyksta tiesioginės televizijos transliacijos metu. Būtent taip nutiko Los Andželo meteorologei Leslie Lopez, kai skelbiant orų pranešimus, jos 9 mėnesių sūnelis Nolanas atropojo priešais kameras ir pradėjo landžioti jai prie kojų, praneša „People“.

L. Lopez kanalas KABC šiuo žavingu incidentu pasidalijo socialinėje žiniasklaidoje. Orų pranešėja jau buvo įpusėjusi iš savo namų skelbti „AccuWeather“ prognozes, kai ekrane netikėtai pasirodė jos kūdikis. „Būtent čia, Pietų Kalifornijoje, laukiame šios audros“, – kalbėjo L. Lopez, kai suvokė, kad į kadrą įropojo jos kūdikis. Berniuką iš pradžių nuo žiūrovų akių slėpė antraštės ekrano apačioje, priduria „Huffington Post“. L. Lopez sekundei pritilo, o tuomet su šypsena tęsė savo darbą, leisdama kūdikiui ropinėti jai tarp kojų.

Netrukus pranešėja paėmė sūnų ant rankų ir toliau skelbė vietos orus. Transliacijos pabaigoje L. Lopez pakomentavo šypseną sukėlusius trikdžius. „Jis dabar jau vaikšto, bičiuliai, taigi prarandu kontrolę“, – pajuokavo dirbanti mama.

„People“ pažymėjo, kad nuo tada, kai internete pasklido šis vaizdo įrašas, darbą ir motinystę derinanti L. Lopez sulaukė didžiulio palaikymo ir gausybės pagyrų už tai, kaip suvaldė šią situaciją. L. Lopez kolegė iš KABC per socialinį tinklą „Twitter“ jai parašė: „Tai buvo puiku ir tu taip šauniai išsisukai“. L. Lopez šiuo vaizdo įrašu pasidalijo ir savo pačios „Twitter“ paskyroje. „Ponaitis Penktadienis šį rytą surengė netikėtą pasirodymą“, – savo reportažą pakomentavo L. Lopez, pridėdama prie jo besijuokiantį veiduką ir širdelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)