„Zoom“ programa vykusiame tėvų susitikime Kate pasakojo, kaip pandemijos metu sekasi auginti tris vaikus – princą George (7 m.), princesę Charlotte (5 m.) ir princą Louisą (2 m.).

Ji pasakojo netgi pati kerpanti jiems plaukus, rašo tinklalapis babygaga.com.

„Šio karantino metu tapau kirpėja, iš esmės dėl vaikų – mama kerpa jiems plaukus. Mums teko tapti ir mokytojais. Asmeniškai aš jaučiuosi traukiama daugeliu krypčių, stengiuosi daryti, ką galiu, bet vakare jaučiuosi išvargusi“, – pasakojo ji.

Kiti tėvai klausė K. Middleton, kokie jos gabumai matematikos srityje. Ji atsakė: „Minus penki.“

Grupiniame tėvų skambutyje dalyvavo ir Roe Green pradinės mokyklos Londone direktorė Melissa Loosemore. Ji paprašė tėvų vienu žodžiu nusakyti tėvų vaidmenį karantino metu.

K. Middleton parašė „sekinantis“, kiti tėvai rašė: „įtemptas“, „nelengvas“, „reikalaujantis kantrybės“.

K. Middleton teigimu, natūralu, kad tėvai turi kasdienių pareigų, bet karantino laikotarpiu atsirado daugiau vaidmenų, kuriuos anksčiau atlikdavo ar padėdavo atlikti kiti.

Tėvai teiravosi, kaip Kembridžo kunigaikštienė palaiko savo psichinės būklės stabilumą karantino metu.

K. Middleton atsakė: „Padeda galėjimas pasidalinti savo patirtimi su kitais, kurie išgyvena tą patį, tada jautiesi ne toks išsigandęs, ne toks atskirtas“, – atsakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)