Mieloji mano Princese, visi turi svarbių dalykų savo gyvenime. Vienam svarbu gerai pavalgyti, kitam gerai atrodyti, dar vieni siekia būti geri darbe ar geri lovoje. Taip pat, kas vienam svarbu, kitam gali atrodyti banalu ir absurdiška, bet tai normalu, nes esame skirtingi žmonės. Man taip pat svarbu, kaip aš atrodau, ką aš valgau, kokie mano pasiekimai visuomenėje, darbe, kaip mane vertina žmonės, ar aš esu patikimas, ar įdomus, juokingas ar paslaptingas, bet žinai ką? Tau susirgus man neberūpi svarbūs susitikimai ir jei tau patogu miegoti ant mano rankų, man nesvarbu, ar aš pailsėsiu. Jei tu nori gražiai atrodyti, man nerūpi ar mano rūbai bus nauji, o jei reikėtų rinktis būti NBA varžybų finale ar tavo mokyklos spektaklyje, Tu žinai, ką aš pasirinkčiau.

Man nesvarbu, ką galvoja žmonės, kai mes šokame Katedros aikštėje, man neįdomu, kaip atrodau, kai eidamas gatve garsiai su tavim dainuoju tik mums žinomas dainas, man visiškai negėda, jei tu nori, kad verkčiau kartu, nors aplink mus milijonas žmonių. Su tavim nematau kreivų žvilgsnių, kai mes bandome prisikišti kuo daugiau maisto į žandus ir man nerūpi tie, kurie sako, kad visą naktį švenčiau, nors tą naktį saugojau Tave nuo drakonų iš košmarų. Man nesvarbu, ar turėsiu didelius raumenis, kilnodamas svorius sporto klube, nes daug maloniau tą laiką mėtysiu į orą tave. Ir žinai ką? Yra daug svarbių dalykų gyvenime, bet man svarbiausi, kuriuose esi Tu, tavo brolis, sesė ir, žinoma, mama. Myliu ir amžinai mylėsiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)