Finalo metu iš 10 atriktųjų klasių burtų keliu J. Nainys ištraukė 3 laimingąsias klases, kurioms atiteko prizinės vietos. Tai pirmoji vieta atiteko Ukmergės Senamiesčio pagrindinės mokyklos 4 B klasei, antroji – Mažeikių r. Viekšnių gimnazijos 12 A klasei, trečioji – Vilniaus „Žiburio“ pradinei mokyklai 4 D klasei.

Pirmosios vietos laimėtojai gavo „Xiomi“ mobiliuosius telefonus „Redmi Note 9 PRO“ kiekvienam klasės moksleiviui. Antrosios vietos laimėtojai džiaugiasi aukštos kokybės belaidžių ausinių „Mi True Wireless“ komplektus. Na, o trečiosios vietos laimėtojams konkurso organizatoriai padovanojo išmaniąsias apyrankes „Mi Smart Band 5“.

Jonas Nainys

Šiais metais organizatorių prioritetas yra saugumas, tad keitėsi žaidimo sąlygos ir pagrindinio prizo formatas: anksčiau laimėjusi mokykla gaudavo diskoteką savo mokyklai, o šiemet viskas vyko virtualiu būdu. „Kadangi šiemet negalima būriuotis, rinktis su draugais mokykloje, todėl konkursui reikėjo pateikti klasės nuotraukas, kurių esmė nėra masiškumas, o tiesiog kūrybiškumas, o finalą vainikavo ne gyva diskoteka mokykloje, o nuotolinis vakarėlis Delfi portale“ – sako J. Nainys.

Žaidimo registracija prasidėjo lapkričio 11 dieną ir baigėsi gruodžio 17 d., o gruodžio 18 d. nuo 17 val. konkurso finalo transliaciją buvo galima stebėti Delfi portale, jeigu nespėjote, galite žiūrėti čia. Į konkurso finalą pateko dešimt klasių, 5 surinkusios daugiausiai „patinka“, tai – Ukmergės Senamiesčio pagrindinė mokykla 6A klasė, Vilniaus „Žiburio“ pradinė mokykla 4D klasė, Rietavo Lauryno Ivinskio gimnazija 3A klasė, Ukmergės Senamiesčio pagrindinė mokykla 4B klasė ir Rietavo Lauryno Ivinskio gimnazija 7A –, ir dar 5, kurios komisijos buvo atrinktos kaip originaliausios, tai – Vilniaus Simono Konarskio vidurinė mokykla 9A klasė, Mažeikių r. Viekšnių gimnazija 11A klasė, Gargždų „Kranto“ pagrindinė mokykla 5B klasė, Mažeikių r. Viekšnių gimnazija 12A klasė ir Kupiškio Povilo Matulionio progimnazija 1C klasė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)