Anot „The Mirror“, 31 metų tėtis per programą „Zoom“ vedė nuotolinę sporto treniruotę, kai ją netikėtai pertraukė jo pusantrų metų sūnus Blu. Nesutrikęs dėl vaiko veiksmų, T. J. Beckfordas nusprendė įtraukti sūnų į treniruotę. Tėtis jau gulėjo ant suoliuko, nuo kurio kilnojo štangą į viršų, todėl leido mažajam Blu užsiropšti jam ant krūtinės.

Straipsnyje rašoma, kad Blu mama, 26 metų Emily Wakefield, filmavo, kaip tėčio ir sūnaus duetas kartu kilnoja štangą. Vėliau T. J. Beckfordas paskelbė šį vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Instagram“, kur sulaukė prieštaringų komentarų.


Šiame vaizdo įraše matyti, kaip T. J. Beckfordas nuo krūtinės kilnoja į viršų štangą su 40 kg svoriais. Mažasis berniukas taip pat yra įsitvėręs štangos ir paskui tėtį kartoja jo atodūsius. Galiausiai T. J. Beckfordas užbaigia pratimus ir saugiai padeda štangą į vietą. Blu šypsosi ir kikena: akivaizdu, kad treniruotė su tėčiu jį pradžiugino.

Tačiau toks vaizdo įrašas patiko ne visiems. Kalbėdamas su žiniasklaida TJ Beckfordas sakė, kad internete pasklidus jo vaizdo įrašui, jis sulaukė įvairių komentarų. Daug žmonių sunerimo, kad tokia žaisminga treniruotė buvo pavojinga: sunki štanga netyčia galėjo užkristi ant vaiko su tėčiu ir juos abu prispausti. Tačiau T. J. Beckfordas tikino žinojęs, ką daro.

„Nebūčiau to daręs, jei žinočiau, kad Blu gali kilti pavojus. Sporto pramonėje dirbu daugiau kaip 10 metų, taigi nesu nepatyręs“, - tvirtino jis leidiniui „The Mirror“. Tėtis pridūrė, kad tokios treniruotės ne tik yra puikus būdas užmegzti šiltą ryšį su vaiku, bet jos taip pat nuo mažumės pabrėžia sporto svarbą.

Blu mama, kuri dažnai padeda filmuoti treniruotes, akylai stebi savo sūnų. Abu tėvai mano, kad sportinė aplinka ne tik yra visiškai saugi, bet ir suteikia progą vaikui mokytis bei leisti laiką su savo tėvais, kol jie sportuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)