Atliekant tyrimą ultragarsu, „Ocean`s Eleven“ („Oušeno vienuoliktuko“) žvaigždė pasijuto septintame danguje, kai sužinojo, kad turės sūnų. Tačiau didžiulei poros nuostabai, gydytojas pranešė gimdoje matąs dar vieną vaisių.

Anot „People“, G. Clooney prireikė gerų kelių minučių, kad jis suvoktų, jog turės dvynukus. Apie šį momentą jis papasakojo „CBS News“ korespondentei Tracy Smith. „Buvau nusiteikęs tik vienam! - juokdamasis sakė jis. – Galvojau, kad aš jau senas. Ir staiga sužinau, kad bus dvynukai, ir aš tikrai ... sunku mane priversti nekalbėti, ir aš tiesiog stovėjau nustėręs kokias 10 minučių. Tiesiog spoksojau į tą lapą: „Ką, du?!“

Jis taip pat pridūrė, jog labai džiaugiasi, kad jo sūnus ir dukra „turi vienas kitą“.

Per tą patį interviu aktorius ir režisierius pasakojo, kaip jo žmona Amal „viską jame pakeitė“. Anot G. Clooney, kai ji atsirado jo gyvenime, staiga viskas, kas buvo su ja susiję, pasidarė svarbiau už jį patį. Iš pradžių pora neplanavo susituokti ar turėti vaikų. „Mes niekada nekalbėjome, kad norėtume susilaukti vaikų, bet vieną dieną mes tiesiog paklausėme: „Ką manai?“ – pasakojo aktorius.

Pora susituokė per prabangias vestuves Italijoje 2014 metais, vos po metų, kai susipažino. 2017 metų birželį šį pasaulį išvydo jų dvynukai Ella ir Alexanderis. G. Clooney pripažino, kad tėvystė buvo tas dalykas, kurio jis neplanavo, bet pažymėjo, kad ji teikia didžiulį pasitenkinimą.

„The Midnight Sky“ („Vidurnakčio dangaus“) aktorius (jo naujausio poapokaliptinio filmo premjera per kanalą „Netflix“ įvyks šio mėnesio pabaigoje) taip pat kalbėjo apie koronaviruso pandemiją ir karantiną su savo šeima. Jis juokėsi nepamenantis, kada paskutinį kartą tiek daug skalbė ir šlavė purvinas grindis.

Dvynukų tėtis taip pat pasinaudojo proga išaukštinti savo motiną. Jis teigė, kad šiuo gyvenimo periodu jis gali geriau užjausti savo mamą, nes 1964 metais ji buvo vieniša motina, auginusi du vaikus, ir viską darė pati. „Dabar nežinau, kaip ji sugebėjo viena auginti du vaikus, todėl jaučiu jai kur kas daugiau užuojautos“, – atskleidė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)