Kaip rašo „Mirror“, išplatintas skelbimas yra gana neįprastas. Kadangi reikalavimai prilygsta filmo scenarijui, o siūlomos sąlygos išties kelia pavydą.

Londono centre gyvenanti rusų amerikiečių šeima ieško auklės, kuri prižiūrėtų du mažamečius vaikus. Didžiuliame name dirba ir visas personalas – nuo valytojų iki virėjų, todėl auklei nereikės atlikti jokių pašalinių darbų.

Dar patraukliau skamba ir sąlyga, kad auklė privalėtų keliauti su šeima po visą pasaulį. Žinoma, už keliones jai mokėti nieko nereikės.

Rodos, kai viskas skamba ne itin tikroviškai, skelbimą vainikuoja ir sąlyga, kad darbingų dienų tėra pusei metų, kadangi savaitę reikia dirbti, savaitė – laisva nuo darbo. Šeimos noru, pasirašyta darbo sutartis turėtų būti ilgalaikė.

Kaip paaiškėjo, Knightsbridge rajone gyvenanti keturių asmenų šeima išties siūlo neįtikėtinai puikias sąlygas, mainais už rūpestingą darbą su atžalomis. Jie tikisi, kad būsima auklė taps tikru šeimos nariu ir pilnai įsilies į įprastą rutiną.

„Polo and Tweeds“ kompanija, patalpinusi skelbimą, pateikia ir visus šeimos keliamus reikalavimus.

Šeimoje auga dvi atžalos – trijų metų ir devynių mėnesių vaikai. Būsima auklė turėtų dirbti slenkančiu grafiku, t. y. savaitę dirbti, savaitę – ne. Tą savaitę, kai auklė dirba, ji privalo būti pasiekiama 24 valandas per parą ir gyventi šeimai priklausančiame aštuonių miegamųjų didžiuliame name.

Žinoma, ji privalo turėti patirties su vaikais, puikiai kalbėti angliškai, o kitų kalbų mokėjimas – puikus privalumas. Būsima auklė turėtų puikiai išmanyti apie sveiką maistą. Ir, nors šeimos namuose visuomet dirba virėjas, reikalui esant, auklė turėtų žinoti, ką pagaminti sveiko ir skanaus pagal vaikų poreikius.

Kadangi šeima planuoja įsigyti šunį, auklė privalo mylėti gyvūnus.

„Jūsų pagrindinis darbas – susitelkti į vaikų priežiūrą. Turite pasitikėti savo jėgomis, kai prižiūrite kūdikį. Turite skiepyti jiems vertybes ir auklėti tinkamai, padėti jiems lavinti jau turimus įgūdžius ir mokytis naujų. Vakarais reikės tik minimalios pagalbos tėvams, pavyzdžiui, maudant vaikus ar ruošiant juos miegui.

Norėtume, kad būtumėte smagi, miela, tačiau svarbiausia, kad mylėtumėte vaikus ir norėtumėte juos išauklėti dorais žmonėmis“, – buvo rašoma skelbime.