Kaip tik tokio darbo pasiūlymas buvo įkeltas į karališkojo dvaro internetinės svetainės karjeros skiltį, rašo „Independent“.

Naujosios ekonomės vaidmenį, esą, būtų galima palyginti su dabartinės Kensingtono rūmų vyr. ekonomės pavaduotojos pareigomis. Priminsime, kad Kensingtono rūmai – tai ta karališkoji rezidencija, kurioje gyvena Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė kartu su trimis vaikais – princu George‘u, princese Charlotte ir princu Louisu.

Siūlomas darbas apibūdinamas kaip nuolatinis ir siejamas su neįtikėtina galimybe įsilieti į pagelbėti pasirengusią ir pozityviai nusiteikusią komandą.

Skelbime nurodoma, kad nusimatančio darbo pobūdis labai įvairus, o viena iš priedermių – lydėti šeimą per keliones.

„Gebėjimas bet kokiomis aplinkybėmis išlaikyti konfidencialumą ir pademonstruoti diskretiškumą – esminiai būsimam darbuotojui keliami reikalavimai“, – rašoma darbo skelbime.

Taip pat priduriama, kad, viena vertus, kandidatai turėtų nestokoti iniciatyvumo, kita vertus, turėtų sugebėti bendradarbiauti.

Kreiptis dėl šių pareigų galima iki šių metų lapkričio 7 d. Neverta nė abejoti, kad šeima bus tiesiog užtvindyta motyvaciniais laiškais.

Minėtina, kad šis skelbimas pasirodė po kiek anksčiau paviešinto pasiūlymo užimti ekonomo padėjėjo pareigas Vindzoro pilyje – patarnauti per pokylius ir užsiimti patalpų tvarkymu.

Tada buvo žadėtas maždaug 19 tūkst. svarų sterlingų (21,1 tūkst. eurų) atlyginimas, bet šiuokart apie numatytą uždarbį neužsiminta.

Ekonomės pareigas princo Williamo ir K. Middleton namuose jau ilgą laiką eina Antonella Fresolone. Pernai lapkritį šeima ją apdovanojo Karališkuoju Viktorijos medaliu.

Kembridžo didikams A. Fresolone pradėjo tarnauti 2013-aisiais. Prieš tai kelis metus ji dirbo Bakingamo rūmuose.

Kensingtono rūmuose karališkoji šeima būna ne visada: dalį laiko visi praleidžia Anmerio dvare Norfolko grafystėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)