Laidoje „Delfi rytas" knygas pristatė „Alma littera" atstovė, leidinių vadovė Aistė Pivoriūnienė.

Oldrich Ružička, Kaip gaminami daiktai

Knygos

Šioje knygoje žingsnis po žingsnio paaiškinama, kaip gaminami kasdien naudojami daiktai. Duona, knyga, šaukštas, stiklinė, kėdė, marškinėliai – tai kasdien mūsų naudojami daiktai. Tačiau ar žinote, kaip jie atsiranda ir iš ko gaminami?

Atsakymus rasite šioje interaktyvioje knygoje, kurioje daiktų gaminimo eiga aiškiai pavaizduota šešiuose dideliuose išlankstomuose lapuose. Taip pat patys galėsite pamėginti išsikepti duonos ar pasigaminti klijų, susipažinsite su įdomia daiktų gimimo istorija ir jų rūšimis, išmoksite, kaip padengti stalą ar kodėl svarbu taisyklingai sėdėti.

Alison Jay, Bitė ir aš

Knygos

Kadaise pro Alison Jay studijos langą įskrido bitė ir išsekusi, bejėgė nukrito ant žemės. Alison atgaivino bitę, pamaitino ją saldintu vandeniu, ir netrukus ši vėl išskrido. Tolesnę istorijos dalį autorė išgalvojo.

„Bitė ir aš“ – nuostabus pasakojimas apie mergaitės ir bitės pažintį. Atgaivinusi bitę maža mergaitė mokosi draugauti ir mylėti gamtą.

Knygelės pabaigoje – bičių mėgstamiausių gėlių sąrašas. Galėsite pasėti jų savo namuose ir taip prisidėti prie šių nykstančių, bet tokių naudingų vabzdžių išsaugojimo.

Indrė Zalieckienė, Kapt kapt kapt mieste

Knygos

Ši miela kartoninė knygelė skirta patiems mažiausiems – 1-3 metų vaikams padės pažinti artimos aplinkos objektus. Skaityk eiliuotą tekstą, sek lietaus lašus ir susipažink su miestu. Kelionėje lydės mielas katinėlis – ieškok jo kiekviename puslapyje.

Iva Šišperova, Oldrich Ružička, Keliaukime po pasaulį

Knygos

Pasaulio atlasas skirtas visiems jauniesiems keliautojams, trokštantiems apie pasaulį sužinoti kuo daugiau įdomių dalykų. Čia rasite: septynis sulankstomus žemėlapius, atspindinčius visą pasaulį, penkiolika trumpų knygučių, pilnų įdomių faktų, smagių spalvotų piešinėlių, žinių apie kiekvieno žemyno augalus ir gyvūnus, lengvai suprantamų ir įdomių aprašymų, faktų apie viso pasaulio architektūrą ir kultūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)