Ignalinos miestas kviečia tėvelius kartu su mažaisiais atrasti rudenėjančią Ignaliną. Čia atvykti galite automobiliu, tačiau dar didesnė pramoga važiuoti traukinių, stebint pro dideli langą spalvotus medžius, palei bėgius lekiančias stirnas, ar būti bučiuojamam pro langą šviečiančios saulės spindulių, rašoma pranešime spaudai.

Na, o smagiai pakeliavus traukiniu, Ignalinos miestas pasitiks jus su šypsena ir įdomiomis veiklomis ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

Penki pasiūlymai ką nuveikti Ignalinoje rudenį.

8 ežerų maršrutas Ignalinos mieste

Ignalina – ežerų kraštas. Rajone telkšo keli šimtai ežerų ir dar keliolika aplink patį miestą. Kviečiame pasivaikščioti žingsniuojant ne tik gatvėmis, bet ir rudenėjančiais miškais, ežerų pakrantėmis, o pakilus į apžvalgos bokštą – pasigėrėti nuostabiu gamtos peizažu.

Keliaudami 8 ežerų maršrutu galite išmėginti ir lobių paieškas Ignalinos mieste, atsisiuntę „Geocaching“ programėlę. Atraskite lankytinus objektus, o šalia jų paslėptus lobius. Keliuose lobiuose galite rasti ir ypatingą staigmeną – geomonetą „Visit Ignalina“.

Sporto ir pramogų centras puiki vieta pasilepinti pirties ir vandens malonumais visai šeimai

Ignalina

Jūsų laukia keturių takelių baseinas, pirčių kompleksas, sūkurinė vonia, kurioje turkštis ypač mėgsta mažieji. Na, o patiems mažiausiems įrengtas „varliukų“ baseinėlis. Taip pat vaikučiams labai įdomu sužinoti, ką gi suaugę veikia toje treniruočių salėje, todėl tėveliai gali suorganizuoti smalsuoliams puikią edukaciją ir apsilankyti Sporto ir pramogų centro treniruoklių salėje.

Žaidimų kambarys „Žuvėdriukas“ įsikūręs viešbutyje – restorane „Žuvėdra“

Ignalina

Patalpose yra suaugusiųjų zona, vaikų žaidimo erdvė, stalai vaikų šventei. Mažųjų lankytojų laukia didžiulis kamuoliukų baseinas, namelis ant vištos kojelės ir, žinoma, batutas. Taip pat yra galimybė užsisakyti maistą ir gėrimus.

Į mažylių skaityklą, įsikūrusią Ignalinos rajono viešojoje bibliotekoje, užsukti kviečia pelėdą Paulė

Ignalina

Vaikai kartu su tėvais gali bendrauti, ugdyti socialinis įgūdžius, lankytis teminiuose renginiuose. Skaitykloje yra įvairių žaidimų, skaitymo kampelis, interaktyvi erdvė.

Ignalinos krašto muziejus kviečia susipažinti su krašto istorija

Ignalina

Muziejuje veikia ekspozicija „Kelionė geležinkelio istorijos bėgiais“, kurią aplankę galėsite keliauti geležinkelio bėgiais maršrutu Sankt Peterburgas – Varšuva, aplankyti senųjų ir naujųjų laikų stoteles. Žaidžiant mediniais kubais, juos dėliojant, pažinsite geležinkelių stočių kompleksų pastatus (vandens bokštus, depus, keleivių namus...). Na, o mažiausieji ekspozicijos lankytojai galės savo žinias ir kūrybingumą atskleisti ant magnetinės lentos „Traukinys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)