Mumija, sutvarstyta apsaugine dažymo juosta

Viskas, ko prireiks, – tai juodas kartonas, šviesios spalvos apsauginė dažymo juosta ir žaislinės akutės arba į akis panašios sagutės. Pirmiausia, iš kartoninio popieriaus reikia iškirpti žmogeliukų pavidalo figūrėles. Kad jos išeitų vienodos, galima apibrėžti imbieriniams sausainiams skirtas formeles, siūloma portale babygaga.com. Paprašykite, kad vaikas atkirptų arba atplėštų po siaurą juostelę dažymo juostos ir savo nuožiūra priklijuotų prie iškirpto žmogeliuko. Galiausiai jis turėtų pritvirtinti „mumijai“ akeles. Patarimas: geriau, jei juostos atplaišos bus kuo siauresnės, nes tada pavyks daugiau suklijuoti.

Šviečiančios akmeninės akys

Teks prisirinkti nedidelių, apskritokų, plokščių akmenų. Ta proga net galite surengti iškylą! Minimaliam efektui pakaks ir keturių akmenų: iš tiek pavyks pagaminti dvi poras šviečiančių akių. Darbui taip pat prireiks tamsoje šviečiančių dažų, juodos spalvos dažų ir keleto teptukų. Pirmiausia lai mažylis nudažo akmenis tamsoje šviečiančiais dažais: akmenys turi būti padengti ištisai. Tada jūs patys juodais dažais išpieškite reikiamas detales: apskritimus ir keletą vingiuotų linijų, atrodysiančių kaip akių rainelės ir kraujagyslės. Kai dažai nudžius, padėkite akmenis matomoje sodo vietoje arba verandoje.

Monstrų kaukės iš popierinių lėkščių

Reikmenų sąraše – kieto popieriaus lėkštės (geriausia – baltos, kad būtų galima nudažyti), pagaliukai (tokie, ant kurių šaldomi ledai), špagatas ar kitokia virvelė ir kartonas. Pirmiausia, perkirpkite lėkštes pusiau, kad pagaminta kaukė dengtų tik pusę vaiko veido. Tada paprašykite, kad vaikas lėkščių puseles nudažytų – tokiomis spalvomis, kokios jam gražiausios. Iš kartono iškirpkite keletą papildomų komponentų, pavyzdžiui, dantis arba spyglius. Iš šono pritvirtinkite pagaliuką, kad vaikas panorėjęs galėtų kaukę prisidėti prie veido. Taip pat galima šonuose pradurti skylutes ir praverti pro jas virvelę, kad kaukę būtų galima nešioti.

Vaiduokliai iš vatos kamuoliukų

Šiam rankdarbiui prireiks maišo vatos kamuoliukų, šiek tiek kartono ir pakankamai patvarių klijų, kad priklijuoti kamuoliukai laikytųsi ir nenukristų. Paprašykite vaiko, kad iš baltos spalvos kartono iškirptų vaiduoklio pavidalą atitinkančią figūrą. Tai atlikęs jis turės apklijuoti kartoną vatos kamuoliukais. Kai klijai sudžius, priklijuokite iš juodo kartono iškirptus reikiamus elementus – burną ir akis.

Šikšnosparniai iš tualetinio popieriaus ritinėlių

Be tualetinio popieriaus ritinėlių, šio rankdarbio gamybai prireiks juodų dažų, juodo kartono, klijų ir žaislinių akučių. Pirmiausia, tegu vaikas juodai nuspalvina ritinėlius. Tada iškirpkite iš juodo kartono šikšnosparnių sparnus ir priklijuokite juos prie ritinėlių. Kai dažai išdžius, pritvirtinkite likusius komponentus – iššieptą burną su dviem aštriais dantukais ir, žinoma, akutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)