Liepos mėnesį keturis kūdikius pagimdžiusi moteris vieną vaiką jau turėjo, taigi, žinia, kad kūnas po nėštumo pasikeičia, jai anaiptol nebuvo naujiena, rašoma portale babygaga.com. Vis dėlto išnešioti vieną vaiką – tai ne keturis iš karto. Apie didžiulį skirtumą leidžia spręsti ir veidrodyje po gimdymo regimas vaizdas.

Čia minima moteris – tai Natalie Maree iš Rouborno miesto Vakarų Australijoje. Išnešiotą ketvertuką ji pagimdė savo jėgomis, bet būtina paminėti, kad pastoti pavyko sunkiai: iki likimas lėmė šią nepaprastą dovaną Maree ir, žinoma, jos vyrui Kahnui teko patirti gilią neviltį dėl nevaisingumo.

Dar prieš dukrelės Kiki gimimą 2018-aisiais moteriai buvo diagnozuota anovuliacija – niekaip nepaaiškinamas nevaisingumas. Kaip buvo rašyta leidinyje „Daily Mail“, gydytojai skyrė švirkščiamųjų hormonų ovuliacijai sureguliuoti.

Tyrinėdami pirmąją ultragarso nuotrauką, sutuoktiniai nusprendė, kad laukiasi dvynukų. Kadangi tarp Maree giminių dvynukų esama, ši žinia pernelyg nenustebino.

Vis dėlto liepos 21 d. Maree ir Kahnui nusišypsojo laimė pasveikinti į pasaulį atėjusius keturis kūdikius: Maioha Kahn, Frankee Gene, Marley Rose ir Maddison Grace. Jų gimimo laiką teskiria minutės. Ketvertukas – puiki draugija vyresnėlei Kiki. Ji, anot Maree, itin palankiai nusiteikusi mažųjų šeimos narių atžvilgiu.

Rugsėjo 9 d., praėjus vos penkioms savaitėms po ketvertuko gimimo, Maree pasirodė interneto auditorijai, norėdama atkreipti dėmesį į tai, ką moters kūnui dažnai gali reikšti nėštumas. Asmeniniame „Instagram“ profilyje ji paviešino porą savo nuotraukų: tą, kurioje pozuoja visiškai įprastai – su nuleistais marškinėliais, ir kitą, kurioje jos marškinėliai užraitoti taip, kad matytųsi pilvas.

Šitaip Maree savo sekėjams norėjo pasakyti, kad apie knygą negalima spręsti pagal viršelį. Juk jei būtų paviešinusi vien tik tą savo nuotrauką, kurioje marškinėliai nuleisti, būtų sulaukusi galybės komentarų nuo žmonių, nuoširdžiai manančių, kad ji atrodo ypač puikiai. Tačiau jeigu ta pati publika būtų išvydusi tik kitą nuotrauką, tuoj pat pradėtų guosti, esą reikia didžiuotis savo kūnu, gebėjusiu atlikti tikrą žygdarbį.

Maree pripažįsta, kad pagunda paviešinti tik pirmąją nuotrauką – tą, kurioje marškinėliai nuleisti ir kurioje ji sau atrodo bemaž nepriekaištingai, – buvo išties nemenka. Kita vertus, jai magėjo mesti iššūkį iškreiptos realybės tendencijoms, kurios vešėte veši socialinių tinklų pasaulyje. Juk iš tiesų medalis turi dvi puses: tą, kuri galėtų leisti didžiuotis pirmojoje nuotraukoje regimu atvaizdu, ir tą, kuri byloja apie stebuklą – keturis moters pilve išnešiotus vaikelius.

Maree nuoširdžiai ir pagrįstai didžiuojasi savo organizmo galiomis, bet ji nenori meluoti nei sau, nei savo paskyros sekėjams, todėl ir neslepia, kad dabartinis pilvo vaizdas – nei iš patraukliausių. Savo įrašą moteris užbaigė prašymu pademonstruoti supratingumą ir geranoriškumą, kurie be galo pageidautini akistatoje su plika tiesa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)