Meghan pasakojo, kad ji „nesijautė gerai“ po to, kai gimė sūnus Archie, rašoma tinklalapyje babygaga.com. Iš karto po gimdymo, iš jos vis dar buvo tikimasi, kad moteris darys tai, ką darė anksčiau. Meghan visokiais būdais stengėsi išlaikyti gerą nuotaiką, nors iš tiesų buvo labai išsekusi.

Jos vyras princas Haris pridūrė, kad jo žmona tuo metu vis dar žindė, todėl buvo tokia pavargusi. Jis teigė, kad daugelis žmonių nesuprato, jog ji maitina savo sūnų. Meghan patikslino, kad žindyti tiesiog nėra lengva, ypač, kai turi tai derinti su oficialiais priėmimais.

Praėjus 4 mėnesiams po gimdymo, viename interviu ji prisipažino, kad nesijaučia gerai. Dabar, kai laiko praėjo daugiau, Meghan paaiškino, ką turėjo omeny: „Negalvojau apie šį atsakymą. Aš tiesiog atsakiau sąžiningai. Buvau pažeidžiama, nes buvau pavargusi, buvau tiesiog mama su keturių su puse mėnesio kūdikiu“. Dabar jos sūnui – 16 mėnesių ir hercogienė džiaugiasi kiekviena diena. Ji patikino, kad jai sekasi gerai.

Tinklalaidė, kurioje dalyvavo Meghan, buvo apie socialinę žiniasklaidą ir apie tai, kokią įtaką ji gali turėti psichinei sveikatai. Meghan teigė, kad 2019 m. ji buvo viena labiausiai provokuojamų žmonių visame internete ir tai tikrai ją paveikė psichologiškai. „Internetas yra puiki vieta, kur galima susijungti, bet jis taip pat gali būti terpė nesusipratimams“, – sakė žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)