Evelina Daciūtė, Paslapčiausia paslaptis

Knygos vaikams

Lengvi it pūkai, žaismingi it dūkstantys vasaros vėjai, šilti it mamos apkabinimas rašytojos Evelinos Daciūtės eilėraščiai mažiesiems. Apie vaikų patirtis, kasdienybę, mėginimus suvokti didelį, įdomų ir, rodos, tokį keistą pasaulį. Vaikai klausinėja, svajoja, žaidžia, stipriai myli, o kartais ir užsispiria. Tiek visko šiame pasaulyje, bet svarbiausia, kad visada šalia būtų mama. Jaukios Agnės Nananai iliustracijos praturtina eilėraščių pasaulį ir žadina kūrybiškumą.

Selemonas Paltanavičius, Tie namai namučiai

Knygos vaikams

Ši knyga puikia tiks 4-8 metų smalsučiams. Boružės namai – po lapu arba, kaip ji pati sako, palapėje. Sliekas ir vabalas žygis mano, kad jai reikia tikrų namų, bet ar boružei gali patikti jų namai? Žinoma, kad ne – jai reikia saulės, erdvės, lietaus barbenimo ir vėjo šiurenimo.

Nicola Kinnear, Šššš... tyliau

Knygos vaikams

Tyli maža laputė turi bėdą. Triukšmadariai draugai jos visai nepaiso ir negirdi. Staiga lapė pastebi didžiulį baisų lokį! Bet kaip perspėti žvėrelius, kai jie šitaip triukšmauja? Knyga pakvies mažąjį smalsuolį paišdykauti kartu su miško neklaužadomis ir sužinoti, kaip laputė, ištikus pavojui, atgavo balsą ir išgelbėjo lokį.

Pavel Gabzdyl, Kosmosas

Knygos vaikams

Ar norėtumėte patyrinėti visas Saulės sistemos planetas su mūsų žingeidžiuoju robotuku? Jei taip, jums tereikia atsiversti šią knygą ir leistis į kvapą gniaužiančią kelionę! Čia rasite 80 įdomių klausimų apie 8 Saulės sistemos planetas ir jų palydovus. Jums turbūt smalsu, ar Merkurijuje galima čiuožinėti pačiūžomis? Kodėl Veneros paviršius primena pragarą? Kur gyvena marsiečiai? Kaip atsirado Saturno žiedai? Kuo kvepia Urane? Skaitydami atsakymus, sužinosite daug naujų ir įdomių faktų. Ir tikrai nenuobodžiausite, nes knyga turi daug atverčiamų langelių ir paslėptų tekstų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)