Aktorė atvirauja, kaip ją šokiravo žinia, kai būdama 22 metų, ji sužinojo, jog taps mama, rašoma tinklalapyje babygaga.com. Moteris prisipažįsta, kad pastojusi išsigando. Tuo metu jos gyvenime vyko daugybė kitų dalykų, ir kūdikis nebuvo suplanuotas tarp jų.

Dabar jos pirmagimei Avai yra 21-eri. R. Witherspoon karjera buvo ką tik prasidėjusi, kai sulaukė netikėtos naujienos, kad laukiasi. Apmąstydama tą laiką, šiandien moteris prisimena, kaip buvo baisu. Ji nebuvo tikra, kad pavyks suderinti darbą ir motinystę. Nors R. Witherspoon darbo filmavimo aikštelėse netrūko, ji nebuvo tiek žinoma, kad galėtų kelti savo reikalavimus: filmuoti netoli vaiko mokyklos ar tik tuo metu, kai yra laisva.


Po kelerių metų aktorei ir jos buvusiam vyrui Ryanui Phillippe'ui gimė antroji atžala – sūnus Deaconas, kuriam dabar yra 16 metų. 2012 m. R. Witherspoon su vyru Jimu Tothu susilaukė sūnaus Tennessee Totho. Ji sako, kad dėl savo vaikų daug ką paaukojo, tačiau buvo verta. Anot R. Witherspoon, būtent vaikai, o ne filmų kūryba ją įkvepia pabusti sekmadieniais. Neseniai ji teigė, kad dabar nebesistengia derinti darbo ir motinystės, nors kartais tai būna neįmanoma. „Turėjau daugiau nei 20 metų, kad galėčiau būti mama. Mano vaikai žiūrėjo daug mano filmų, o jų mėgstamiausias – „Užsispyrusi blondinė“, – sako aktorė.

Anot R. Witherspoon, grįžus namo, jos vaikai nežiūri į ją kaip į aktorę. Jie vis dar nori, kad ji išklausytų, kokia buvo jų diena, arba padėtų jiems atlikti namų darbus, ir tik draugai ją vertina kaip aktorę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)