Pirmi mėnesiai, pasak pašnekovės, buvo kupini įdomių dalykų, pirmų kartų, bet nebuvo baisūs, kaip juos bandė įtikinti aplinka.

„Sūnus ramus, tik dažniausiai keliasi 5 val. ryte, o Justinas su juo kartu, tad kad ir naktys ramios, miego trūkumą jaučiame“, – šypsosi šokio choreografė. „Mes su Justinu esame namisėdos, tad niekas labai nepasikeitė, pasaulis aukštyn kojomis tikrai neapsivertė. Naktinių pabėgimų nepasiilgome, nes jie nutikdavo gana retai.“

Ir nors žinoma moteris džiaugiasi lengva motinystės pradžia, visgi iššūkių nebuvo išvengta. Tačiau Greta juos priėmė ramiai ir tikina, jog nesistengia piešti jokių motinystės paveikslų, kuriais vėliau būtų galima nusivilti.

„Žindyti man nepavyko, bet tai nereiškia, kad mano vaikas gaus mažiau meilės. Niekada savęs dėl to neteisiau. Taip pat sūnus gimė nenatūraliai, man buvo atlikta Cezario pjūvio operacija. Bet na ir kas?“, – laidoje atvirauja pašnekovė.

Mamos, nemokančios meluoti“ – unikalus pokalbių šou apie motinystę, kuriame pašnekovės atvirai pasakos savo išgyvenimus, dalinsis didžiausiais iššūkiais bei nepabijos pasijuokti iš nepatogių vaikų auginimo klaidų.

Kiekvieną šeštadienį 9.30 val. per Delfi TV

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)