Moteris sako, kad tokiam žingsniui ją įkvėpė ilgametė draugė Kim Kardashian, kuri net ir supažindino Paris su savo gydytoju, rašoma tinklalapyje babygaga.com. Žinoma moteris sako, kad nori netrukus tapti mama, ir norėtų susilaukti dvynukų. Ji net fantazuoja, kaip juos puoš. Paris norėtų turėti mergaitę ir berniuką.

Kaip rašo „Sunday Times“, po rimto pokalbio su Kim P. Hilton nusprendė užšaldyti kiaušinėlius, nes tai leidžia kontroliuoti savo vaisingumą. Ji pataria tai daryti ir kitoms moterims, nes tai suteikia daugiau laisvės, planuojant savo gyvenimą, šeimą, santuoką.

Paris šiuo metu susitikinėja su verslininku Carteriu Reumi, ir, panašu, kad pora yra itin laiminga. Praėjusį mėnesį moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame jiedu su Carteriu meiliai leidžia laiką. Ji parašė, kad Carteriui linki laimingos sukakties, vadindama jį „mano meile“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)