Dvynukės seserys Samantha ir Kirsti Foster savo pirmųjų vaikučių laukėsi kartu, o dabar vėl kartojasi ta pati istorija, rašoma tinklalapyje babygaga.com.

Samantha tikisi, kad jos kūdikis pasaulį išvys dar šio mėnesio pabaigoje, o Kirsti gimdyti planuoja liepą. Samantha norėjo susilaukti dar vieno kūdikio, todėl labai džiaugėsi, sužinojusi, kad yra nėščia. Jos sesuo Kirsti nėštumo neplanavo, todėl ši žinia jai buvo didelė staigmena.

Abi dvynės dirba slaugytojomis „Raigmore“ ligoninėje, tačiau dėl karantino jau kurį laiką darbo vietoje nebuvo, o ir susitikti negalėjo. Abiejų pirmagimiams šiuo metu yra dveji metai. Samantha sako, kad niekas nesitikėjo, jog po pirmosios patirties vėl tuo pačiu metu taps nėščios. Samantha ir jos gyvenimo draugas George'as Wilsonas kartu jau yra aštuonerius metus, o Kirsti ir George'as Laurie kartu gyvena jau dešimt metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)