Tinklalapis mama-likes.ru pateikia 5 dalykus, kurie per pirmus metus gali akimirksniu sugriauti santuoką.

1. Vyriškos „silpnybės“

Šias silpnybes daug paprasčiau atleisti po 10 santuokos metų, nei pirmaisiais metais. Kai santuoka jau turi pagrindus, jūs kartu auginate vaikus, aistra seniai išblėso, galima užmerkti akis dėl įvairių smulkmenų. Bet ne pirmaisiais metais, kai jūsų su partneriu ryšys turėtų būti itin stiprus ir į kitas merginas ar vaikinus nesinori net žiūrėti. Bet jei akys vis tiek krypsta, tik pagalvokite, kas bus po metų?

2. Vaikas

Pirmus metus rekomenduojama pagyventi savo malonumui, sužinoti vienas kito įpročius, su jais apsiprasti, įvertinti savo finansinę situaciją. Jei vyras ir žmona dar net gerai vienas kito nepažino, atsiradęs trečias žmogutis gali greitai situaciją apsunkinti.

Pora pykstasi

3. Vienas stogas visiems

Retai kuriems jauniems žmonėms pavyksta įsigyti savo nuosavą būstą iškart po vestuvių. Daugelis nutaria pirmus metus pagyventi pas tėvus. Bet... geriau jau valgyti kruopas ir makaronus, bet gyventi atskirai nuo uošvių. Pirmais metais sutuoktiniai dažnai pykstasi. O jei gyvena su tėvais, šie, nori nenori, taps tų ginčų liudytojais, bandys patarti, o tai jaunos poros santykiams neduos jokios naudos.

4. Nėra apie ką kalbėti

Jei santuoka buvo paremta vien aistra, pakilus iš lovos, sutuoktiniai neras, apie ką kalbėtis. Juk dabar jiems teks praleisti kartu ne tik naktis, bet ir dienas. Jei taip nutiko, ieškokite bendrų pomėgių. Be bendravimo, be mokėjimo kartu leisti laiką, be domėjimosi vienas kito problemomis, tėra vienas kelias – skyrybos.

5. Nuolat kartu

Santykių pradžioje partneriai nori nuolat būti kartu. Jei tai neperžengia ribų, nieko bogo. Bet jei sutuoktiniai kartu yra 24 valandas per parą, labai greitai pavargs vienas nuo kito ir teks atsisveikinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)