Maria Parr, Vartininkas ir jūra. Antroji Vaflinių širdelių knyga

Knygų klubas

Atsiradus naujam futbolo treneriui, dvylikametės vartininkės Lenos Lid gyvenimą užtemdo juodi debesys. Jos kaimynas Trilė laužo galvą, kaip padaryti įspūdį klasės naujokei. O jo senelis, nepaisydamas garbaus amžiaus, leidžiasi į žuvies milžinės medžioklę jūroje.

Šiais metais Lenai, Trilei ir seneliui tenka pakovoti patiems su savimi ir su gamtos jėgomis. Nes kas gi belieka, kai, rodos, niekas nesiseka, o visiems nė motais, ką iš tiesų sugebi? Juk nevalia pasiduoti. Kaip Lena Lid sako: tiems priekyje, velniai griebtų, jau pats laikas išsibudinti!

Onjali Q. Rasf, Berniukas klasės gale

Knygų klubas

Anksčiau klasės gale stovėjo tuščia kėdė, tačiau dabar ten sėdi berniukas vardu Achmetas.
Jam devyneri, tačiau jis yra labai keistas. Nesikalba, nesišypso ir net nemėgsta citrininio šerbeto.
Tačiau netrukus paaiškės tiesa: Achmetas visai ne keistas. Jis yra pabėgėlis, kuris pabėgo nuo karo. Nuo tikro karo. Su bombomis ir mušeikomis, kurie skriaudžia žmones.

Dave Cousins, Mano auklė yra robotas

Knygų klubas

Susipažinkite su Robinu, mano aukle. Jis pasiima mane iš mokyklos, priverčia atlikti namų darbus ir padeda kepti keksiukus. Ak, ir jis yra robotas. Šaunu, tiesa? Ne! Robinui pasirodžius, mano gyvenimas pavirto košmaru. Man tikrai reikia plano, kaip atsikratyti šiuo robotu. Tačiau tai reiškia, kad teks veikti kartu su savo dvyne seserimi.

Selemonas Paltanavičius, Pažinkime Lietuvos gyvūnus

Knygų klubas

Patiks tiek priešmokyklinukams, tiek pradinukams norintiems geriau pažinti gyvūnus.

Victor Escandell, Detektyvų klubas. 25 paslaptingi galvosūkiai

Knygų klubas

Kiekvienas galvosūkis čia – lyg atskira iliustruota istorija-mįslė, kurią įminti padės logika arba vaizduotė. Atsakymai slypi tekste ir iliustracijose. O galvosūkiai suskirstyti pagal sudėtingumo lygius nuo 1 iki 6 ir pažymėti atitinkamu žvaigždučių skaičiumi.

Su šia knyga linksmai leisite laiką ir šeimos ratelyje, ir su draugais. Kuo daugiau žmonių, tuo smagiau bus spręsti galvosūkius. žinoma, ir dviem žaisti bus tikrai linksma! Aišku, galite žaisti ir vieni – spręsti galvosūkius patys. Pasitelkę logiką ir vaizduotę ieškodami užuominų tapsite tikrais detektyvais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)