1. Virtuali vaikų šventė

Kadangi koronaviruso pandemijos metu visi privalome likti namuose, kodėl nesurengus teminio internetinio vakarėlio šventės, kurio pagrindinis akcentas – gyva transliacija su mėgstamiausiu personažu? Pakvieskite mylimiausią savo vaiko veikėją – nuo Supermoters iki Elzos, nuo Žmogaus-voro iki „Žvaigždžių karų“ veikėjų – į virtualią šventę.

2. „Savos gamybos“ internetinė gimtadienio šventė

Argi tai nėra visų tėvų svajonė – linksma šventė be jokios netvarkos! Organizuokite savo internetinę šventę per vaizdo konferencijų programėlę, tokią kaip „FaceTime“, „HouseParty“, „Messenger Video“, „Google Hangouts“ ar „Zoom“. Galite netgi žaisti vakarėlių žaidimus, pavyzdžiui:

Diskoteka!

„Sustink!“ žaidimas. Šokama pagal muziką, kai ji nutyla – visi turi tuojau pat sustingti. Iš žaidimo iškrenta tas, kas nespėjo sustingti ...

Lobio paieškos. Tegul kiekvienas svečias nubėga ir savo namuose suranda, pavyzdžiui, kokį minkštą ir pūkuotą daiktą, atsineša jį prie kompiuterio ir parodo draugams kitapus ekranų.

Tegul vaikai sudainuoja „Su gimimo diena“, kai jūsų vaikas užpūs žvakutes.

3. Gimtadienio paradas

Jei jūsų vaikai desperatiškai nori pamatyti savo draugus, organizuokite gimtadienio paradą. Draugų tėvai gali juos lėtai pravežti pro jūsų namus tam tikru susitartu metu, kai jūs stovėsite lauke ir mojuosite jiems ir galbūt net pasilabinsite (iš tolo). Galite jų paprašyti šventiškai pasipuošti automobilius, kad būtų dar smagiau!

Saugumo sumetimais, tokią šventę geriau organizuoti, jei gyvenate name, ramioje užmiesčio gatvėje.

Vaikų gimtadieniai

4. Užsakykite personalizuotą sveikinimą nuo žvaigždės

Nustebinkite vaikus, užsisakę personalizuotą mylimos žvaigždės sveikinimą „Cameo“ puslapyje. Čia galima rinktis iš tūkstančių aktorių, muzikantų, komikų, žaidėjų ir kitų garsenybių, kurios su džiaugsmu įrašys asmeninę žinutę jūsų mažajam sukaktuvininkui.

5. Kino vakaras

Surenkite virtualų kino vakarą su draugais! Pasiūlykite draugams apsirengti pižamas, pasiimti užkandžių ir visiems kartu vienu metu pažiūrėti jūsų vaiko mėgstamą filmą.

6. Papuoškite namus

Papuoškite namus gimtadieniui! Kad vaikas pabudęs apsidžiaugtų, kai pamatys namus, dekoruotus balionais, vėliavėlėmis, serpantinais ir dideliu užrašu su jo (jos) vardu bei sveikinimu. Galite užsisakyti šventę į namus: puokštę balionų, dėžę keksiukų ar mėgstamų patiekalų iš restorano.

7. Sukurkite gimtadienio filmą su draugų sveikinimais!

Paprašykite visų savo vaiko draugų atsiųsti jums vaizdo įrašą su sveikinimu. Jūs galite jiems užduoti juokingus klausimus apie savo vaiką arba surinkti kolekciją jų šokio įrašų iš „Tik Tok“. Sukurkite iš šios medžiagos neilgą filmuką, kad jūsų sukaktuvininkas galėtų kasmet prisiminti, kaip draugai jį pasveikino pandemijos metu.

8. Atgaivinkite prisiminimus žiūrėdami nuotraukas

Susėskite kartu visa šeima ir peržiūrėkite atostogų, ankstesnių gimtadienių ir kitų progų ar šiaip smagių veiklų nuotraukas. Juk tikrai nedažnai turime laiko kartu peržiūrėti daugybę turimų nuotraukų, tad tai gali tapti ypatinga tradicija per vaiko gimtadienį. Taip pat galbūt gims idėjų, ką galėtumėte visi kartu nuveikti po pandemijos.

9. Žaidimų diena

Vienai dienai pamirškite darbą ir nuotolines pamokas ir pasidarykite išeiginę. Susiplanuokite aktyvią dieną, kupiną smagių veiklų, žaidimų ir šventinių naminių patiekalų! Slėpynės, skanėstų kepimas, „Tvisteris“, lobių paieškos ir piknikas sode – štai idėjos galimoms veikloms.

10. Šeimos picos vakarėlis

Užsisakyti picą į namus lengva, tačiau susirinkus kartu visai šeima gaminti picą patiems – taip, ir tešlą – bus įsimintina atrakcija. Vaikams patinka tai, ką reikia daryti rankomis – maišyti, minkyti ir kočioti tešlą, dėti ant jos norimus priedus. Be to, bendromis jėgomis pagamintas maistas yra daug skanesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)