„Po labai ilgos ir šaltos žiemos aš laukiau, kada vėl galėsiu fotografuoti žmones. Tada pasaulį apėmė koronavirusas. Aš užsirakinau namie su šeima ir atšaukiau visus savo fotografavimus. Mano gyvenimas beveik niekuo nepasikeitė, išskyrus tai, kad negalėjome praleisti laiko su nuostabiais kaimynais“, – pasakojo Giedrė.

Giedrės Gomes karantino projektas

Ji gyvena rajone, kuriame yra 18 vaikų. „Jie visi praleisdavo labai daug laiko kartu žaisdami lauke ar vienas kito namuose, todėl jiems labai sunku per karantiną. Mes desperatiškai stengiamės išlikti sveiki pasaulyje, kuris, atrodo, ribojasi su beprotybe. Turėdama tiek laisvo laiko, sugalvojau šią idėją. Fotografuoti akimirkas, ką žmonės veikia per karantiną. Visi mielai dalyvavo, nes tai suteikė jiems šio to naujo. Be to, ir oras pagaliau buvo palankus tam, kad galėčiau nufotografuoti iš toli“, – džiaugėsi fotografė.

Giedrės Gomes karantino projektas

Kaimynų ji paprašė padaryti keletą plakatų, apsirengti taip, kaip jie nori, ir pranešti, kada jau bus pasiruošę. „Tai buvo labai gražus projektas, kuris padėjo bent mintimis grįžti į normalų gyvenimą. Man patinka fotografuoti! Tikiuosi, jums patiks mano karantininis, Covid-19 projektas“, – sakė Giedrė.

Daugiau autorės nuotraukų galima rasti jos Facebook paskyroje ČIA, arba Instagram ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)