Gerą naujieną Hilaria paskelbė savo „Instagram“ puslapyje savaitės pradžioje. „Aš leisiu kūdikiui kalbėti, nes neturiu žodžių, kad išreikščiau, kaip šis garsas mus verčia jaustis“, – rašė ji savo paskyroje kartu su pilvo vaizdo įrašu. Vaizdo įrašo fone girdimas kūdikio širdies plakimas. „Ką tik gavau puikią naujieną, kad su šiuo mažuoju kūdikėliu viskas gerai. Norėjau tuo pasidalinti su jumis“, – pridūrė ji. Tai bus antrasis Hilarijos nėštumas per septynių mėnesių laikotarpį.

Hilarija per pastaruosius metus patyrė du persileidimus. Vieną – 2019 m. balandžio mėn., o kitą – praėjusį lapkritį. Socialiniuose tinkluose ji labai atvirai dalijosi savo nuoskaudomis, stengdamasi sugriauti tylą apie persileidimus. Moteris pasakojo, kad antrą persileidimą greičiausiai patyrė net negavusi patvirtinimo; vėliau ji savo gerbėjams atskleidė, kad iš tiesų prarado vaikelį. „Aš visada sau žadėjau, kad jei vėl pastosiu, pasidalinsiu naujienomis su jumis gana anksti, net jei tai reiškia netektį“, – rašė tąkart Hilarija.

Vėliau savo savijautą ji aprašė ir rašinyje „Glamour“. „Noriu, kad tai patyrusios moterys žinotų: jums nėra nieko blogo. Jūs nesate vienos. Aš žinau, kad taip atsitiko, ne dėl to, kad padariau kažką blogai. Tai tik gamta “, – rašė Hilarija.

Alecas ir Hilaria jau yra keturių vaikų tėvai. Jie turi tris sūnus: Romeo – 1, Leonardo – 3 ir Rafaelį – 4 ir dukrą Carmen – 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)