Sasekso kunigaikštienės auklėjimo principai:

1 taisyklė – vaikas turi augti tarp savų, o ne tarp svetimų žmonių.

Karališkoje šeimoje tokia nuostata laikoma neteisinga. Jos nariai nedemonstruoja savo meilės ir visur elgiasi nuosaikiai.

Karališkieji rūmai patyrė šoką, kai, gimus sūnui, M. Markle pasikvietė mamą, o ši atvyko ir padėjo jai rūpintis kūdikiu.

Maitinimo naktimis ir lopšinių taip pat nesuprato. Šeimos biografę nustebino jos elgesys. Katie Nicholl pareiškė: „Ji keliasi naktimis – maitinti vaiką krūtimi tenka kas kelias valandas. Pasirodo, jis gana valgus mažylis.“

Dabar kūdikis paaugo ir tėvai nusprendė patikėti jo priežiūrą auklei. Bet jie nepasekė K. Middleton pavyzdžiu ir priėmė dirbti paprastą moterį, tiesa, su puikiu išsilavinimu. Jie ieškojo ne „išdresiruotos mokytojos“, o žmogaus, kuris leistų vaikui būti savimi ir mokytų vystytis dvasiškai.

2 taisyklė – vaikas turi bendrauti ne tik su tėvais, bet ir su visais giminaičiais.

Vos Archie gimė, aplink jį ėmė sukiotis giminaičiai, o senelė apskritai įsikraustė į jo kambarį ir ėmėsi juo rūpintis.

Meghan su vyru visada džiaugiasi svečiais. Mažylis taip pat įpratęs prie nuolatinių lankytojų. Jį supa daugybė dėdžių ir tetų, pusseserė ir pusbroliai. Net prosenelė mėgsta pabūti su mažyliu.

3 taisyklė – ne gėda prašyti pagalbos

Meghan gimė eilinių žmonių šeimoje, visko gyvenime pasiekė savo jėgomis. Po vestuvių su Sasekso kunigaikščiui ji nepuolė keisti gyvenimo. Pasaulį išvydo ilgai lauktas mažylis, o Meghan nevirto princese ir neatidavė jo auklėms. Ji tiesiog pasikvietė mamą.

Ji nebijo prašyti pagalbos. O jei prireiks, kreipsis su prašymu ir į pačią karalienę.

4 taisyklė – bet kokius kūrybinius troškimus reiškia skatinti

Meghan – kūrybingas žmogus, ji skatina bet kokius sūnaus kūrybinius sumanymus. Šiuo metu Archie pažindinasi su pasauliu ir nori pademonstruoti viską, ką sugeba. O mama absoliučiai dėl visko jį giria. Net jei kažkas nepavyks, jei namuose įsivyrauja chaosas, ji nebara savo numylėtinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)