Tinklalapis brightside.me surinko keletą porų, kurios šiltus jausmus vienas kitam pajuto kino aikštelėje ir puoselėja juos iki šiol.

Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas

R. Reynoldsas ir B. Lively susipažino 2010-aisiais, kai abiem teko filmuotis mokslinės fantastikos juostoje „Žaliasis žibintas“ („Green Lantern“). 2011-ųjų spalį aktoriai pradėjo susitikinėti, o neužilgo – susituokė. Šeima tolydžio gausėjo ir štai dabar pora augina tris nuostabias dukteris.

Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Šie aktoriai susitiko per komedijos žanro serialo „That ’70 Show“ filmavimą 1998-aisiais. Praėjus keletui metų, 2012-aisiais, A. Kutcheris išsiskyrė su tuometine savo partnere Demi Moore, o M. Kunis tarė „sudiev“ ilgalaikiam širdies draugui Macaulay Culkinui. Tais pačiais metais ekrano žvaigždės pradėjo artimiau bendrauti. Dabar M. Kunis ir A. Kutcheris – susituokę. Jų šeimoje auga dukra ir sūnus.

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas

Tarp E. Mendes ir R. Goslingo romantinis ryšys užsimezgė 2011-aisiais, kai kartu teko dirbti prie dramos „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“). Pora yra susilaukusi 2 dukterų, o jų santykiai laikomi patvariausiais Holivude.

Danielis Craigas ir Rachel Weisz

Rachel Weisz ir Danielis Craigas

Dar iki juostos „Klastingi namai“ („Dream House“) filmavimo 2011-aisiais D. Craigas ir R. Weisz siejo draugiški santykiai, akivaizdu, privedę prie vedybų. Aktoriai visomis išgalėmis saugo savo privatumą ir nemėgsta pernelyg didelio visuomenės dėmesio.

Penelope Cruz ir Javieras Bardemas

Aktoriai Penelope Cruz ir Javieras Bardemas stebi krepšinio rungtynes Los Andžele

2007-aisiais J. Bardemas ėmė skirti pasimatymus P. Cruz – kolegei iš kino juostos „Viki Kristina Barselona“ („Vicky Cristina Barcelona“) filmavimo aikštelės. Aktoriai šalinasi viešojo dėmesio ir stengiasi neaptarinėti savo santykių su žiniasklaida. Pora susituokė 2010-aisiais. Dabar J. Bardemo ir P. Cruz šeimoje auga 2 vaikai.

Kurtas Russellas ir Goldie Hawn

 Goldie Hawn ir Kurtas Russellas

Šių aktorių santykiai trunka gana ilgai. Pirmą kartą jiedu susitiko per kino juostos „The One and Only“ filmavimą 1966-aisiais, tačiau abipusiai šilti jausmai įsiplieskė tiktai darbuojantis prie filmo „Swing Shift“ 1983-iaisiais. K. Russello ir G. Hawn pasimatymų maratonas startavo per Valentino dieną. 2018-aisiais pora atšventė 35-erių metų buvimo kartu sukaktį.

Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith

Willas Smithas ir Jada Pinkett-Smith

J. Pinkett ir W. Smithas susipažino 1994-aisiais, kai buvo filmuojamas televizijos serialas „The Fresh Prince of Bel-Air“. J. Pinkett pretendavo į W. Smitho kuriamo personažo širdies draugės vaidmenį, tačiau nebuvo atrinkta. Visgi pora susibičiuliavo, o 1995-aisiais jų bičiulystė peraugo į meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)