Kaip rašoma tinklalapyje thesun.co.uk, dainininko žmona savo socialinėje paskyroje Valentino dieną pasidalino nuotrauka, kurioje keturios poros mažų pėdučių. „Pamatykite skirtumą... Šią Valentino dieną norėtume meilę švęsti pačiu nuostabiausiu būdu... Beau Benediktas Enthovenas Williamsas. Esame palaiminti, kad sūnus gimė sveikas ir laimingas“, – rašė moteris po nuotrauka.


Pora jau augina septynerių metų dukrą Teddy, penkerių metų sūnų Charltoną, ir pusantrų dukrą Colette, kurią pagimdė ta pati surogatinė motina, kaip paskutinį sūnų. „Šeimos būna įvairių formų, o šią mažą bičiulę nešiojo nepaprasta surogatinė motina, kuriai mes būsime amžinai dėkingi“, – anuomet rašė Ayda.

46 metų Robbie po ketverių metų susitikinėjimų vedė Aydą 2010 m. Dainininkas anksčiau pasakojo, kaip tėvystė jį pakeitė: „Dešimtajame dešimtmetyje buvo striptizas ir psichotropinės medžiagos, o dabar – humusas ir salierai. Ir turiu pasakyti, kad mano gyvenimas šiandien yra daug geresnis. Anksčiau gyvenau roko žvaigždžių ritmu, kai miegoti eidavau trečią ar ketvirtą valandą ryto ir atsibusdavau po pietų. Kai susilaukiau vaikų, greitai supratau, kad taip daugiau nebenoriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)