Kaip rašoma tinklalapyje babygaga.com, kambario spalvos yra priderintos prie viso namo spalvinės gamos. Čia vyrauja balta ir smėlio spalvos. Vis dėlto akivaizdu, kad tai kambarys, kuriame gali šėlti vaikai. „Instagram“ paskyroje Kim Kardashian parodė daugybę nuotraukų ir didelių žaidimų, kurių čia apstu. Šis žaidimų kambarys neabejotinai atrodo taip, lyg priklausytų multimilijonierių vaikams.


Keletas svarbiausių dalykų čia yra vaikiška maisto parduotuvių zona, koncertų scena su karaoke mikrofonu ir būgnų komplektu. Žaislinėje maisto prekių parduotuvėje galima į vežimėlį prisikrauti pirkinių, sudėti juos ant žaislinės kasos, kuri turi konvejerio juostą, skaitytuvą ir kreditinių kortelių aparatą. Scenos zonoje, be būgnų, yra daugybė kitų instrumentų, todėl vaikai gali kartu kurti muziką.

Ir tai tik pradžia. Čia yra arkliukai, čiuožynės, daugybė minkštų žaislų, spinta, pilna persirengimui skirtų drabužių. Kitoje spintoje – kūrybai skirtos priemonės, tai yra, kreidelės, pieštukai, antspaudai. Viskas suskirstyta pagal spalvas ir dydžius. Taip pat kambaryje yra didžiulė lentyna su knygomis.

Kim Kardashian augina keturis vaikus kartu su reperiu Kanye Westu. Panašu, kad šie vaikai turi viską, ko tik užsimano. Tai beveik kaip vaikų muziejus be edukacinių ekspozicijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)