Scenoje pasirodęs vaikų choras kaipmat sužavėjo publiką. Solinę partiją čia atliko J. Lopez dukra. Tiek paprasti žiūrovai, tiek garsenybės, greitai atkreipė dėmesį į merginos talentą ir jos puikų pasirodymą. „Kaip nuostabiai dainavo JLo dukra Emme tokioje didžiulėje scenoje“, – savo „Twiter“ paskyroje rašė Kim Kardashian.

Kokia mama, tokia ir dukra?

Sprendžiant iš to, kaip patogiai vienuolikmetė jautėsi vieno žiūrimiausių pasirodymų metu, tai tikrai nėra pirmasis Emmos koncertas, rašoma tinklalapyje usatoday.com.

Praėjusiais metais J. Lopez pasidalino užkulisiniu vaizdo įrašu iš vasaros koncertų ciklo. Emme repeticijų metu aplankė savo mamą ir atliko nepamirštamą Alicia Keys kūrinio „If I Ain't Got You“ versiją.

„Mes turėtume ją išleisti į sceną turo metu ir leisti jai sužavėti publiką“, – vaizdo įraše teigė J. Lopez. Paklausta, ar norėtų, tą kartą mergaitė suabejojo.

Kas toji Emme?

Emme turi brolį dvynį, Maximilianą Davidą Munizą. Praėjusiais metais J. Lopez savo „YouTube“ kanale pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji leido savo vaikams klausti bet ko.

„Ar buvimas mama yra kitoks, nei tikėjotės?“ – paklausė Maksas.

„Neįsivaizduojate, kas yra būti mama, kol nesate mama“, – atsakė ji.

Moteris taip pat papasakojo istoriją, kaip ji ir buvęs jos vyras Marcas Anthony sužinojo, kad laukiasi dvynukų. „Garsiai juokiausi ir negalėjau tuo patikėti“, – sakė ji.

Tėtis irgi dainininkas

Nenuostabu, kad Emme gali laisvai jaustis „Super Bowl“ scenoje taip, lyg ji būtų tai dariusi anksčiau: ji yra dviejų dainininkų dukra.

J. Lopez su savo vyru M. Anthony susilaukė dviejų vaikų. Jiedu susituokė 2004 m. Ir išsiskyrė 2011 m. Anthony dabar vedęs Shannon De Lima, o J. Lopez susižadėjo su Alexu Rodriguezu.

Praėjusių metų interviu „Entertainment Tonight“ dainininkė sakė, kad Emme daug ką paveldėjo iš tėčio.

„Ji turi savo tėčio balsą. Ji nuostabi. Emme visada galėjo dainuoti. Prisimenu, kai ji buvo visai maža, pati sau niūniuodavo“, – sakė J. Lopez.

M. Anthony savo „Twiter“ paskyroje taip pat palaikė dukrą po jos pasirodymo.

„Emme, tėtis tavimi labai didžiuojasi. Tu esi mano, o aš amžinai – tavo“, – rašė žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)