Anot virėjo, karališkosios šeimos vaikams tiekiama ekologiška, sezoninė produkcija. Be to, viskas gaminama tik šviežiai. Jam pritarė ir kita karališkosios šeimos virtuvės šefė Carolyn Robb. „Nors ir yra paruošto maisto, kurį galėtų valgyti kūdikis, bet esu tikra, kad jaunieji tėvai norės, kad viskas būtų pagaminta šviežiai“, – sakė moteris.

Savo kūdikio mityba, kiek gali, rūpinasi pati Meghan ir auklė. Kaip buvo rašoma anksčiau, mažojo Archie auklė negyvena kartu su šeima Vindzoro pilyje Sasekse, nes pora nori „normaliai“ auginti savo sūnų. Nepaisant to, Meghan ir Haris džiaugiasi aukle ir jos darbu. Kaip teigė šaltiniai, „Meghan yra labai praktiška mama, bet naujoji auklė – Dievo siųsta“. Ji puikiai susitvarko su mažyliu ir jį dievina, o Haris ir Meghan patenkinti savo pasirinkimu.

Meghan Markle

Dar rugsėjį, kai karališkoji pora ieškojo savo kūdikiui auklės, jie pranešė, kad nenorės, jog auklė vilkėtų uniformą. „Nenoriu, kad moteris, kuri prižiūrės mano vaiką, vilkėtų uniformą. Tai ne Merė Popins. Mes norime turėti normalius namus“, – teigė princas.

Kiek kitokios nuomonės yra jo brolis princas Williamas. Jiedu su Kate savo trims vaikams (princui George, 6, princesei Charlotte, 4, ir princui Louis, 1) taip pat pasamdė auklę, kuri dažnai matoma vilkinti tradicinę uniformą.

Tiek vienoje, tiek kitoje šeimoje yra tik po vieną auklę. Kaip rašoma užsienio spaudoje, ir Haris ir Williamas savo vaikams nori suteikti kuo „žemiškesnį“ auklėjimą. Tokios pačios pozicijos laikėsi ir jų mama princesė Diana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)