1. Natalija Vodianova

Natalija Vodianova

Garsus modelis įkūrė pagalbos vaikams fondą „Apnuogintos širdys“. Fondo labdaringa veikla žinoma visoje Europoje. Fondas rūpinasi vaikų žaidimų aikštelių statymu, siūlo juridinę, psichologinę ir socialinę pagalbą ribotų galimybių šeimoms su vaikais.

N. Vodianova dažnai organizuoja labdaros renginius, sportinius konkursus, kuriuose dalyvauja ir garsenybės.

2. Keanu Reevesas

Keanu Reeves

Aktorius gyvena labai paprastai, padeda benamiams. Jis nuoširdžiai nesupranta, kam žmonėms reikia privačių lėktuvų ir vilų. Net kai jis tapo garsiu ir turtingu, nenusipirko būsto. Jis ir toliau gyvena nuomojamame name, neturi savo automobilio ir važinėja viešuoju transportu.

K. Reevesas įkūrė „Kovos su vėžiu fondą“, kai jo sesuo susirgo leukemija. Jis remia įvairius ekologiniu projektus, kovoja už gyvūnų teises.

3. Leonardo di Caprio

Leonardo DiCaprio

Uždirbęs daug pinigų, L. di Caprio suprato, kad jie nedaro žmogaus laimingu. 1998 m. jis įkūrė labdaros fondą, kuris paaukojo 15 mln. dolerių 30-iai įvairių organizacijų.

4. Kate Middleton

Kate Middleton ir princas Williamas

Žurnalistai ne kartą kaltino Kembridžo kunigaikštienę, kad ji elgiasi ne taip, kaip derėtų karališkosios šeimos narei. Bet K. Middleton nekreipia dėmesio ir renkasi „Zara“, „H&M“, „Hobbs“, o ne prestižinių dizainerių drabužius. Ji su savo vyru dalyvauja įvairiose iniciatyvose ir skiria labdarai dideles sumas.

5. Angelina Jolie

2001 m. filmuojant „Kapų plėšikę Larą Kroft“ Kambodžoje aktorė pradėjo domėtis labdara. Ji pamatė, kad yra žmonių, kuriems reikia pagalbos, taigi įkūrė kelis labdaros fondus, kurie padeda vaikams Afrikoje. 2013 m. aktorę apdovanojo garbės „Oskaru“ už humanitarinę veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)