Vėžys

Vėžio ženklo moterų švelnumui galima giedoti odes. Kaip ir visi vandens ženklai, šios moterys jautrios, šiek tiek uždaros ir labai pažeidžiamos. Vaikai padeda šioms moterims atsiskleisti. Vėžio ženklo mamos pastoviai demonstruoja prieraišumą savo vaikams, nešykšti švelnių žodžių, apkabinimų. Ko jau ko, bet motiniškos meilės jų vaikams tikrai netrūksta.

Liūtas

Išdidžios Liūtės dievina savo vaikus. Jos daug kam pasiryžusios, kad tik užaugintų savo atžalas sėkmingomis, stipriomis, gražiomis. Mamos Liūtės visada kartos vaikui, kad jis – nuostabiausias pasaulyje (o kaip kitaip – juk jis turi tokios puikios mamos genų). Šio Zodiako ženklo atstovės ne tik labai švelnios savo vaikams, bet ir iki paskutinio pasiryžusios saugoti juos nuo bet kokios neteisybės. Tokių mamų vaikai jaučiasi lyg už mūro sienos.

Svarstyklės

Svarstyklės puikiai jaučia grožį. Jos žino, kaip svarbu, kad vaikai augtų harmonijos, meilės ir švelnumo atmosferoje, todėl apdovanoja savo atžalas švelnumu. Svarstyklių ženklo mamos mėgsta rodyti savo vaikams dėmesio ženklus – perka gardumynus, drabužėlius, žaisliukus. Jos mėgsta kartu su vaikais leisti laiką, rengti šeimos vakarus, įvairiausiais būdais puoselėti namų jaukumų.

Mama su kūdikiu

Žuvys

Galima pavydėti tokių gilių emocijų atsargų. Žuvims būna sunkoka suvaldyti savo emocijas, bet kai atsiranda vaikas, šio Zodiako ženklo mamos su palengvėjimu atsikvepia – jos dalinasi su atžala savo svajonėmis, mintimis, dažnai atvirai pasišneka. Kai vaikams liūdna, Žuvų ženklo mamos intuityviai jaučia, ką daryti – aptarti problemą ar tiesiog apkabinti vaiką. Šios moterys ne tik labai švelnios savo vaikams, bet ir ugdo, puoselėja juose jautrumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)