„Maniau, reikia būti idealia...“

P. Cruz susilaukė pirmo vaiko, būdama 37 m. nepaisant gana brandaus amžiaus, ji buvo naivi ir nepatyrusi.

„Prisiklausiau daugybės pasakaičių apie motinystę, šventai jomis tikėjau. Įsikabėjau, kad moteris turi būti ideali tiek nėštumo laikotarpiu, tiek ir po gimdymo. Dėl to padariau didelę klaidą“, – teigė garsenybė.

„Po pirmo gimdymo tvirtai nusprendžiau, kad būsiu superžmona. Taigi praėjus vos 12 valandų po sūnaus gimimo, išvykau iš ligoninės ir apsiaviau batelius su labai aukštais kulniukais. Apsimetinėjau, kad viskas gerai, nors taip nebuvo, ir man labai norėjosi grįžti namo pas mažylį, – pasakojo aktorė. – Dabar suprantu, kad niekas nevertė manęs būti idealia po gimdymo. Dėl kvailų stereotipų padariau didelę klaidą. Užtai po antro gimdymo visiškai kitaip elgiausi. Išgulėjau ligoninėje tris dienas ir kaip reikiant pailsėjau.“

Primename, kad 45 m. P. Cruz su vyru aktoriumi Javieru Bardemu augina du vaikus – sūnų Leonardo (8 m.) ir dukterį Luną (5 m.).

Pora stengiasi apsaugoti atžalas nuo žurnalistų dėmesio, bet garsioji šeima gana dažnai patenka į paparacų objektyvus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)