Charlotte prisijungs prie vyresniojo brolio

Charlottės tėvai nusprendė, kad dukrai puikiai tiks Thomas’s Battersea mokykla, kurioje jau dvejus metus mokosi jų vyriausiasis paveldėtojas – princas George‘as. Mokykloje mokosi berniukai ir mergaitės nuo 4 iki 13 metų amžiaus. Šios mokyklos nepavadinsi elitine, kita vertus, ji išsiskiria įvairiapusiu mokinių lavinimu. Mokomasi ne tik akademinių disciplinų, bet ir menų, puodų žiedimo, sodininkystės, taip pat įvairių sporto šakų ir šokių.

Būtent todėl princesę Charlotte nusprendė leisti į Th. Battersea mokyklą – juk tėvai nori, kad mergaitė mokytųsi ne tik bazinių dalykų, bet ir meninių disciplinų. Žinoma, kad Th. Battersea mokyklos pedagogai stengiasi sukurti komfortišką atmosferą mokiniams. Pagrindinė mokyklos taisyklė – būk geresnis aplinkiniams.

Ko princesė Charlotte mokysis?

Charlotte mokyklinė programa plati. Pirmus metus ji toliau mokysis prancūzų ir anglų kalbų, taip pat mokysis geografijos, matematikos, istorijos, informatikos, religijos studijų ir menų. Jos laukia dar ir baleto, muzikos ir vaidybos užsiėmimai.

Princesė Charlotte

Charlotte neturėtų pervargti – juk keturmečiams pirmieji metai yra paruošiamieji prieš mokyklą. Vaikai lanko paruošiamąją klasę, kad įprastų prie pamokų ir prie naujos aplinkos.

Kiek kainuos jos mokslai?

Mokslo metai T. Battersea mokykloje kainuoja 21 667 eurų į metus. Tiesa, princesei Charlotte suteiks nedidelę nuolaidą, nes čia jau mokosi jos vyresnis brolis George‘as. Trumpai tariant, už dukters mokslus tėvai per metus mokės 21 237 eurų.

Princesė Charlotte ir jos brolis George‘as – pirmieji karališkos kilmės mokiniai Th. Battersea mokykloje. Tiesa, šią mokyklą yra baigę nemažai dabar garsių žmonių – modelis Cara Delevingne, dainininkė Charlotte Ricci‏, aktorė Tara Fitzgerald ir kt.

Princo Williamo ir K. Middleton šeimos gerbėjai nekantriai laukia princesės Charlotte mokslų pradžios – tradiciškai rugsėjo 1 d. instagrame turi pasirodyti princesės nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)