Ne gana to, ką tik sūnaus susilaukę Meghan Markle ir princas Harry neatmeta galimybės, kad atžalą jiems prižiūrėti padės vyras – tai būtų dar viena vinis į karališkųjų tradicijų karstą, mat to čia dar nėra buvę.

37 metų kunigaikštienė nurodė surasti tinkamą kandidatą, kuris galėtų pradėti darbą per artimiausius tris mėnesius. Šaltinis pasakojo: „Meghan ir Harry turi aiškų suvokimą, kaip nori auginti savo vaikus. Meghan aiškiai pasakė atrankas vykdančiam personalui, kad ji pirmenybę teikia ne britams, o amerikiečiams, ir nori, kad atrinktas žmogus būtų ne uniformuotas personalo narys, o veikiau šeimos dalis“.

„Jai tai svarbu, ji niekada neslėpė fakto, kad labai didžiuojasi savo amerikietiškomis šaknimis. Jie nori pasidomėti vyro pasirinkimo galimybe“, – toliau pasakojo šaltinis. Atrinktas žmogus, priklausomai nuo patirties, uždirbs iki 70 tūkstančių svarų (80 tūkstančių eurų) per metus.

Kiek žinoma, su kandidatais kalbėsis pati karališkoji pora. Tas, kuriam pasiseks, įsikurs Frogmore rezidencijoje netoli Vindzoro pilies, ir galės naudotis automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)