Žinoma Australijos dainininkė tikisi, kad jos kūrinys padės kitoms moterims jaustis mažiau vienišomis tomis sunkiomis akimirkomis, kai susilauki pirmagimio. Atlikėja ir dainų kūrėja atvirai prisipažino, kad ši daina yra pirmasis jos kūrybos vaisius po to, kai 2016 metais gimė jos sūnus Ernie. Jis yra apie sunkų depresijos periodą, kai moteris buvo praradusi visą savo talentą. „Gimdymas buvo ilgas ir traumuojantis, pasibaigęs Cezario operacija. Labai sunkiai po jo atsigavau. Bemiegės naktys, fizinis nuovargis, pojūtis, kai kažkas 28 kartus per parą bando žįsti iš tavęs pieną, vedė prie negatyvių minčių“, – pasakojo atlikėja. Tik tuomet, kai sūnui sukako dveji, ji pajuto, kad po truputį atsigauna.

Kate Miller-Heidke/Jo Duck nuotr.

„18 mėnesių buvau praradusi savo balsą – tiesiogine ir perkeltine reikšme. Buvau be proto pervargusi ir nesijaučiau savimi“, – BBC sakė atlikėja.

Ši daina buvo lūžis jos gyvenime ir karjeroje. „Tai pirmoji daina, kurią sukūriau sau po ilgo laiko. Labai tikiuosi, kad žmonės jos klausydamiesi jausis ne tokie vieniši. Ypač tie, kurie patyrė tai, ką ir aš – pogimdyvinę depresiją“, – pasakojo dainininkė.

Eurovizijos finalas. Australija: Kate Miller-Heidke – Zero Gravity
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)