1. Tikėtina, kad jie taps įmonės vadovais

Šį mėnesį gimę kūdikiai greičiausiai gauna taip trokštamas pareigas darbe. Tyrimai rodo, kad didesnis vadovų procentas gimsta būtent kovo mėnesį. Buvo analizuoti 375 įvairių įmonių vadovai, 12,5 proc. iš jų gimė kovą.

2. Jie mažiau linkę į trumparegystę

Tyrimas, kuriame dalyvavo net 300 tūkst. žmonių, parodė, kad būtent kovą gimusiems vaikams rečiau pasireiškia trumparegystė. Dažniausiai ją turi vasarinukai, o labiausiai pasisekė – žiemą gimusiems žmonėms.

3. Jie natūraliai optimistai

2014 m. atliktas tyrimas parodė, kad kovo mėnesį gimę kūdikiai yra apsigimę optimistai. Jie turi aukštą hipertiminio skalės reitingą, o tai reiškia, kad turi teigiamą gyvenimo perspektyvą.

4. Jiems yra mažesnė astmos rizika

Dulkių erkės yra gausios šiuo metų laiku, ir nors tai gali erzinti alergiškus žmones, tai gali būti priežastis, dėl kurios vaikai, gimę kovą, rečiau serga astma. Remiantis 2015 m. tyrimais, vaikams dulkių erkių poveikis stiprina imuninį atsaką, todėl vėliau jie astma serga mažiau.

5. Jie tikriausiai bus pelėdomis

Vienas miego tyrimas rodo, kad pavasarį ir vasarą gimę vaikai paprastai eina miegoti vėliau, nei tie, kurie gimė rudenį ir žiemą, todėl pasiruoškite ilgiems vakarams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)