Pierce‘as Brosnanas

Aktorius P.Brosnanas vedė australų aktorę Cassandrą Harris ir įsivaikino jos vaikus – 9 m. Charlotte ir 8 m. Christopherį. Po trejų metų Cassandra pagimdė sūnų Seaną, bet nėštumas pakirto jai sveikatą – aktorei diagnozavo vėžį, jai nepavyko jo įveikti. P.Brosnanas liko vienas su trimis vaikais, bet nenuleido rankų ir rūpinosi jais. Paskui sutiko ir vedė Keely Shaye Smith, kuri pagimdė jam dar du sūnus.

2009 m. aktorius išgyveno tragediją – mylimos žmonos ir dviejų vaikų motinos Natashos Richardson mirtį. Ji mirė slidinėjimo kurorte dėl galvos traumos, patirtos nesėkmingai kritus. Vėliau paaiškėjo, kad ji būtų galėjusi likti gyva, jei laiku būtų kreiptasi į gydytojus. Deja, aktorė nusprendė, kad trauma nerimta ir nesikreipė į medikus. Po kiek laiko ją ištiko koma, o galiausiai – mirtis.

L.Neeesonas sunkiai išgyveno žmonos mirtį, bet nepasidavė, nes liko atsakingas už du sūnus – 13 m. Michaelą ir 12 m. Danielį. Jo pastangomis, jie užaugo laimingais žmonėmis. Beje, L.Neesonas daugiau nevedė.

Nicolas Cage'as

Aktoriaus sūnus Westonas gimė 1990 m., tiesa, N.Cage‘as nebuvo vedęs jo motinos. Greitai pora išsiskyrė ir N.Cage‘as ilgai kovojo dėl sūnaus globos. Jam pavyko – Westonas liko gyventi su juo. Dabar jam – 28 m., jis jau padovanojo savo garsiam tėčiui anūką.

Lenny Kravitzas

Muzikanto duktė Zoe Kravitz gimė 1988 m. Tuo metu Lenny buvo vedęs Lisą Bonet, bet santuoka truko neilgai. Po skyrybų buvę sutuoktiniai susitarė dėl vienodų teisių į dukters globą, bet būdama 11 mergaitė persikraustė gyventi pas tėtį. Dabar Zoe – suaugusi 30 m. moteris, sėkmingai padariusi modelio ir aktorės karjerą.

Cristiano Ronaldo

Garsus futbolininkas tapo tėvu 2010 m. – surogatinė motina pagimdė sūnų. Praėjus septyneriems metams Ronaldo susilaukė dvynių Evos ir Mateo. Futbolininkas pats augino vaikus, kol nesusipažino su modeliu Georgina Rodriguez. 2017 m. lapkritį ji pagimdė mylimajam dukterį Alaną, dabar pora ruošiasi vestuvėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)